• Oakey

Zdravim lidičky, potřeboval bych Vaší pomoc ohledně váběru novejch řídítek. Chci nějaký alu se šířkou min. 680. Mám nějaký tipy jako Truvativ, v jednom threadu docela chválený, nebo Easton, ale tam se mi na nich něco nezdá, nevim co. Další zajímavej kousek sem viděl u Shamana, ale nikde sem neviděl zkušenosti s nima. Anebo ještě jestli se vyplatí investovat do Syncrosů, Race Face a jim podobných. Předem díky za tipy a připomínky.

0 0
    • fichtl  

Jezdim 7mistovky Amoeba Scud a jsem dost spokojenej.

0 0
    • Tomcat  

740 hliníkací FUNN a 710 karbonový FSA a spolkojenost

0 0
    • michalondri  

kup si tyhle

0 0
      • Tomcat  

Spank LOL mega IN , cool, hipe komponenty , prakticky stojej za, no prostě kvalida a hmotnost Brave , DaBomb , Ameba a jiné jen za cenu FUNN nebo FSA

0 0
    • Kubiczech  

Mam Easton EA5O 685mm a taky nevim, co se ti nezda… (: I kdyz ja osobne poznam rozdil jen v delce riditek a mozna zahnuti, jinak jsou pro me vsechna riditka stejna.

0 0
    • crowe  

po brzkym jarnim pádu výměna na-bontrager earl (6061-t6 31,8,výška50mm,dél­ka69mm.sou fakt tuhý.

0 0
    • Lister  

můžu doporučit Truvativ Team Carbon – jsou krásný, lehký, dobře tvarovaný a přiměřeně tuhý – no a mám pocit že i lehce tlumí, ale nevím jestli to není jen ten dojem :-).......

0 0
    • pajasimi  

já čekám až pells přiveze dabomb..beru big sticky v bílý barvě.vypadaj super

0 0
    • marapara  

Na fullu mám Truvativ 680 mm, OS a pohoda

0 0
    • eXcream  

já mám rád taky hodně široké (710) a truvativ holzfeller, nebo jak se to zove, byly jasná volba. Jsem s nimi spokojen.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz