• dawa

čau , chci si pořídit vlaštovky a potřebuju poradit jaký :Ritchey comp , Easton 30 nebo Syncros , máte někdo s výše uvedenýma nebo i s jinýma zkušenosti co se týče geometrie a tak (na váze mi až tak nezáleží). Dík .

0 0
    • BB  

taky zalezi, na co je chces, jestli na sjezd, nebo pohodovy cross country. Ja jezdim to druhe, mam vlajdy puvodni sire 640 mm, zuzeno na 620 mm. Zvednuti o 1,5 cm. Takze takovy spise nenapadny vlajdy. Kolo se bezvadne ovlada, zejmena ve sjezdech. Uz bych je ale nezkracoval, to byla blbost, tech 640 mm je pro to co jezdim optimum.

0 0
      • dawa  

chtěl bych je na cross country .

0 0
        • kovar  

na XC mam Amoeby Borly, 680mm sirka.

0 0
          • radek z BF  

A kdo někdy viděl pana asistenta v akci, ví, že potřebuje metr široký koridor :-))

0 0
            • kovar  

na startu marathonu neocenitelne, to mas najednou kolem sebe mista na rozdavani, a kdyz do tebe nekdo drcne, tak diky vetsi stabilite diky sirsim riditkum odpadne on a ty muzes hrnout jako snehovy pluh a ostatni odpadaji do prikopu:-)

0 0
            • lubos  

Ja chvalim den, kdy jsem se rozhodl vyskouset sirsi riditka. Konecne se mi jezdi daleko lepe. Mam 640 (a zkousel jsem i 680) a vypada, ze optimum pro mne je 660.

0 0
    •  

vozim ritchey comp, šířka 670 je v pohodě, určitě bych se nebál ,že budou dlouhý, jde o zvyk, oproti té 580 mm dlouhé prasečí kosti se hodně zvedla ovladatelnost kola ve sjezdech.

0 0
    • Pavlos  

Kore lite 620mm a je to malo

0 0
    • enjoy  

ritchey comp jsou hrozne drahy na to kolik vazej.jestli je muzes sehnat tak vem aricle za 270,–.dlouhy jsou 620mm.

0 0
      •  

hmotnost je jedna z posledních věcí kterou řešim :)

0 0
    • slayer  

Shaman Racing FR 680mm 220g 399Kč.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.