• karboflex

Potreboval bych olej do M Louisy ale nechce se mi kupovat Magura blood to je predrazeny a tak sem uvazoval o mineralnim oleji LHD asi to je DOT 4–5 myslim ze letr je kolem 300,– KC a pouziva se do citroenu!poradte kde se da nejakej ten olej koupit!treba na netu by to bylo nejlepsi!

0 0
    • jeniik  

DOTku urcite ne. Potrebujes olej do hydrauliky Citroen, maji to na kazde dobre pumpe a stavalo to kolem 200 za litr. (vyzkouseno na Gustavech – pohoda pres dva roky)

0 0
      • jeniik  

Ha! Blbe jsem to precetl… Myslim, ze pletes pojem a prujem. Ten citroenackem olej neni DOT brzdovka (tedy klasicka brzdovka)…

0 0
      • Radek Broz  

Presne tak – to je uplne to samy (akorat je to jeste o neco jedovateji zeleny;-) ) Litr jsem koupil za 180,–

0 0
    • sedlis  

Tak tak, DOT3,4,5 je oznacni brzdovych kapalin do aut a motorek. Do kola bych to nelil. Tam patri mineralni olej.

0 0
      • Speedy  

On brzdnej systém u motorky zas tak odlišnej od kola neni. Například do Hayesů se leje DOT 4 normálně a doporučuje to i výrobce. Magura ale udává v manuálu minerální olej, tak možná používá jinou gumu na těsnění;-)

0 0
    • MartinS  

Nejlepší je navštívit speciálku na oleje a maziva.Hydraulický olej stojí cca od 150 kč/l. Jak už bylo řečeno DOT jsou brzdové kapaliny a do Magur nepatří. Jsou agresivní leptají těsnění, gumu, lak…

0 0
    • biker007  

mineralni olej sem zahlidl i tam kde prodavaj skodovky.. 4l za 550kc. original skoda:)

0 0
      • martt  

mineralny olej je kazdy lacny olej. Drahe oleje su synteticke.

Do brzd a podobnych hraciek (tlmicov) potrebujes hydraulicky alebo tlmicovy olej.

Do brzd na brzdovu kvapalinu nesmies naliat olej a vice versa.

0 0
        • Pá-dlista1  

Snad do brzd na mineralni olej nesmis nalejt DOTku, ale opacne?

0 0
          • jeniik  

Opacne je to taky nahovno… ;-)

Kamos to zkousel a ne-e…

0 0
            • TinkTink  

ja to zkousel taky – je to jeste o neco horsi, nez kdyz das misto mineralu DOTku…pak to ma fakt blby ucinky…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.