• strasilka

Zdar.Potreboval bych poradit:V zime jsem si nechal doplnit kotoucovku(magura julie)a ted mi pod tim vickem od expanzni nadobky pri stisku tece(nebo spis jen tak prosakuje)trochu oleje.Nevite nekdo nahodou cim to je,popripade jak tomu zabranit?Predtim to totiz bylo OK.Dal bych se chtel zeptat,kde se v praze daji sehnat naky veci na servis tyhle brzdy(odvzdusnovaci sroub,ruzny hadicky,nahr. dily,atd.),abych to kvuli kazdy kravine nemusel davat do servisu. DIKY.

0 0
    • kesu  

tyhle brzdy mam uz dlouho a z vlastni zkusenosti je to neopatrnou manipulaci s membrankou pod vickem expamzky,krom toho se musi cas od casu menit,je to prace na par minut ale musi se delat s citem.servis z vlastni zkuseniosti doporucuju cykloadam v suchdole u namesti u zemedelsky university.protoze jsou ofisl dealery magury ,ceny sou slusny a prace na zatim nejlepsi urovni co sem v praze narazil a krom toho na julie maj vse skladem

0 0
      • Indian  

zkus trošinku dotáhnout ten torx měl sem to tím

0 0
        • Pá-dlista1  

Myslim, ze tenhle clovek s tim problem nema :)

To je to vicko s jednim sroubem, ze? To bylo proslaveny tim, ze netesnilo. Ale mel jsem ho na Gustavech taky a bylo to OK i po padech, kdy na vicku pribyvaly skrabance.

0 0
    • hYs  

Ja si ten sroub pujcil v servisu a nechal udelat, 2 za 250 ;/, dve strikacky za 6kc a hadicku za 10 ;) Lepsi nez sety za 900.

0 0
    • BUCEW  

nechci zakládat přísp.tak sorry ale nevíte někdo kolik stojí nová julie?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.