prosim prosim uz fakt naposledy:) vas nazor,vite,ze to potrebuju

15 nepřečtených
  • Lance

    takze nakonec co jeste rikate na tohle?www.wheeler.cz/…proride.html pak ten apache blackhawk disc a trek 6500 disc mockrat dekuju:)

    Anketa: Tak který

    0 0
    • Lance  

      pojd nahoru

      0 0
    • Lister  

      z těhdle tří bych si vybral určitě tohle : www.bradsky.cz/index.php?… o)))

      0 0
      • MlokCZ  

        To je ale za pěknou cenu.

        0 0
        • Lister  

          ja vím, ale abych se nechlubil cizím peřím, původně to na BF dával někdo jiný :o)

          0 0
      • Jenda  

        k tomu snad lze jenom rict: Lance uz se vykasli na kotouce a kup si kolo a ne ty imitace s kotoucema co porad predvadis:-)! BTW ted napisu neco za co me vetsina mozna bude kamenovat – v podstate jsem si na XC kupoval vzdycky kolo aniz bych si ho pred tim poradne vyzkousel a zjistil jsem ze pokud je geometrie ramu priblizne odpovidajici zkouset neni treba – proste jednou je kolo hravejsi jindy zase drzi stopu ale kazdy ma neco do sebe a jde spis o zvyk pri presedani z jednoho na druhy – takze kup to pres net!

        0 0
        • maxtor  

          Já souhlasím. Když si zvolíš správnou velikost rámu, tak je to podle mě z větší části o tom, jestli umíš nebo neumíš jezdit a ne jakou máš geometrii rámu. Kotouče bych ale nezatracoval. Mají něco do sebe a ne XC bych už nic jiného nechtěl

          0 0
        • wroum  

          taky sem kolo nikdy nezkousel, protoze kdyz uz si nejaky konecne vyberu, tak nejenze neni kde si ho zkusit, ale este na nej pak cekam skoro pul roku nez na nej muzu sednout a zjistit jestli sem se nesek :-)

          0 0
          • Jenda  

            jojo proste mi obcas prijde az smesny jak nektery lidi trvaj na tom ze si nutne musi kolo nez ho koupi vyzkouset a proto rikaj ze kolo pres net nikdy:-) Jasne pokud mam o geometrii velky pochyby tak asi jo ale jinak – vzdyt pri danejch velikostech jsou na XC ty rozmery skoro stejny ke kotoucum – jo supr vec ale vecka brzdi taky a radsi slusnou vidli s dobrejma veckama nez jeji imitaci s prumernejma kotoucema

            0 0
        • maxtor  

          Je to hodně o instinktu. Naštěstí po vynalezení ahedových představců má člověk možnost rám o pár cm „prodloužit“ nebo „zkrátit“ a totéž platí se sedlovkou. Naštěstí mám kamaráda mechanika, takže když jsem skládal horské kolo, půjčil jsem si od něj 4 délky představců a vyzkoušel, co mi nejlépe padne. A kolo „na míru“ bylo hotové.

          0 0
        • VencaV1  

          U nakupu pres net by mi spis vadilo, ze pri nejakym problemu bych musel jet s kolem treba do Liberce, anebo si to dat jinam a zaplatit si servis. A diky tomu by se ten nakup mohl taky pekne prodrazit.

          0 0
        • Lister  

          s těma kotoučemma máš naprostou pravdu. To kolo co jsem nahoře postnul, by snad mělo být tzv kotouč ready :o) Crossridy by měli mít přírubu a páky na brzdy jsou oddělené od řazení, takže následný upgrade bude prakticky bez následků. No v každém případě bych postupoval tímhle způsobem – nákup kola na véčkách, ale s přípravou na kotouče, a oddělenýma pákama od řazení. Kotouče dokoupit až budou peníze

          0 0
          • -Alan-  

            Tak je to trochu pravda. Ale za garančku zas tolik nedáš (asi 250) a co sem tu četl, tak kolikrát odvaříš díl a v prodejně ti stejně tvrděj, že si za to můžeš sám. A musíš za dovozcem. Jo a cykloshop má těch servisních středisek tolik, že se dá říct, že to nikdy není nesnesitelně daleko. Dá se říct, že zvlášť u slev je cenový rozdíl vůči obchodu takový, že by se vyplatilo i pár oprav. A taky je to důvod, proč někteří z nás tak pečlivě studují ustrojení kola a spolehlivost dílů, i když se nám pak někteří smějí.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.