• Dave K1

Ahoj,

asi uz to tady bylo hodnekrat, ale prosim o radu, protoze v oblasti kol jsem laik:

Chtel bych si koupit horsky kolo do cca. 25k a moc se v tom nevyznam. Urcite bych chtel dost jezdit v terenu, tj. fakt mne bavi jezdit po korenech atd. :), nicmene na druhou stranu se pri vyletech, ktere muzou byt az tak do 100km za den, nevyhnu silnicim. (Vaha 76, vyska 177)

Muzete prosim taktez doporucit nejake misto v Praze kde cloveku odborne poradi? Nechci zase kolo vybirat dva mesice a navstivit kazdy kram.

Posledni vec: kdy se vyplati koupit kolo, kdy jsou asi tak na kola i nejake ty slevy? Tedka asi pomalu konci sezona, ne?

Diky za rady

0 0
    • M@C  

Neco z toho

Napr. tento bude v cenovem limitu a zda se mi byt solidni, sam jsem si tam loni koupil podobne.

Ale nevim, jestli neni na slevy jeste trosku brzo, myslim ze ceny napr. u toho Kubicy pujdou jeste dolu.

0 0
      • M@C  

Akorat teda neni z Prahy, ale posila postou za rozumne ceny…

0 0
      • Vilém  

Treba v cykloworldu uz slevy zacly. Koukal jsem, ze nektery kupy se opravdu vyplati.

0 0
        • pepek  

Po slevě a za 250 papírů? to je nějaká slušná sleva.

0 0
          • Vilém  

Ja si rikal nac narazis, a az ted si vsimnu toho preklepu v nadpisu:)

0 0
            • Dave K1  

:)) jj, nizsi cena je ta spravna, kazdopadne diky za tip! Ale je asi lepsi si kolo odzkouset nez kupovat pres eshop aby pripadne ti ho nastavili rovnou na miste, plus vybrat sedlo, atd. ne?

0 0
    • Lister  

Konečně někdo s pořádným problémem.

Ibis SL-R, samozřejmě Cobalty, Sram XO v nové leštěné verzi, Talas v nejvyšší specifikaci a zbytek dle toho co se ti líbí.

Kéž bys ses jen nepřeklepl… :-(

0 0
      • Lister  

Dobrý tip. Ale tady bych nešetřil za každou cenu a raději si těch pár stovek připlatil na verzi FSR Expert

0 0
        • pepino  

Tak jestli stojí o pár stovek víc, tak samozřejmě ano.

0 0
          • Lister  

IMHO rozdíl fakt malý – tady bych rozhodně doplatil

0 0
            • Vilém  

souhlas, za ty penize to rozhodne stoji.

0 0
              • Vilém  

P.S. Jen kdyz na ty stranky koukam, tak se mi nechce tak uplne verit tomu, ze maji modely 2010 ve vsech velikostech.

Dostupnost bych si radeji overil:)

0 0
                • Lister  

Pravděpodobně nebudou mít skoro nic, ale třeba bude mít štěstí :-)

0 0
              • Dave K1  

takze do meho cenoveho limitu je mozne si vybrat i kvalitni odpruzene kolo?

0 0
                • Lister  

Když se podíváš na původní cenu, tak vidíš, že byla nastavená trochu jinde. Velkou otázkou bude reálná dostupnost.

Zrovna na tom kole není nic tak špatného, že by tě to mělo trápit, při slušném zacházení to něco vydrží.

0 0
    • atak10  

Doporucuji nejakeho Pellse Razzera.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.