• Jenca

    tak dny se nam zkracuji a ja resim problem jak nepolevit v jezdeni na kole. vzhledem k castecne serosleposti jezdeni za svetilka nepripada moc v uvahu a nejaky spining me nelaka. uvazuji tedy nad nejakym trenazerem. potreboval bych poradit nad nejakym za rozumny penize a vzhledem k tomu ze vlastnim jen horske kola tak i vhodnym pro toto. zajimalo by mne treba jaky plast jen vhodny zda musi byt absolutne hladky nebo staci treba jen wormdrive (ten predni s sipkama, zadni ma na prostredku vybezky a tak by asi mohl trochu skakat) diky za jakykoliv rady :)

    0 0
    • Paja  

      Trenazer si urcite kup brzdeny magneticky nebo hydraulicky, nejsou tak hlucne, brzdene odporem vzduchu jsou prilis hlucne, ze stejneho duvodu je lepsi uplne hladky plast (ale to uz si muzes vyzkouset sam). U znacek jako Elite, Tacx, Roto se urcite nespletes. My mate doma Elite hydroforce travel – brzdeny hydraulicky – funguje bez problemu 2 roky – a asi neni moc hlucny – sousedi nic nerikali:o)

      0 0
    • sann  

      no ja jsme driv vlastni trebazery a nakonec jsem se vratil na valce, je to fakt neco jinyho. Tam se nemuzes ulit, musis stale makat a to si myslim, ze je nejlepsi pro trenovani. ja bych osobne sel do valcu, myslim, ze staci i plastove na loziscich

      0 0
      • Jenca  

        da se na valcich nastavovat nejaky odpor nebo je to jen odpor lozisek ?

        0 0
        • Pivomil  

          Zatim mam jen teoreticky zkusenosti, ale co sem slysel tak se v podstate odpor nastavuje jen prevody na kole…

          0 0
          • Mamutt  

            A popravdě, zatraceně to stačí :-/ Kdyžtak ještě podhustit gumy, ale to už je pak vážně náklad.

            0 0
    • MARIN  

      Mam TACX Speedmatic uz 4roky a nemuzu si stezovat. Mrkni na www.tacx.com tam i spousta rad na trenink. Jinak jednoznacne doporucuju koupit hladky a uzky(to uz neni tak nutne) plast (ja pouzivam Ritchey Slick 26×1). Plaste se vzorkem delaji neprijemny kraval a navic i bordel. Kraval bude delat i ten Wormdrive

      0 0
      • Pivomil  

        Ja jdu jednoznacne do valcu, uz je sice „stavim“ dva roky, pokazde se ale na to nejak vykaslu, nebo se mi nechce a jezdim radsi v zime,ale letos bych se opet rad pokusil je dostavet :) Jinak na to doporucuju nevyhazovat stary sjety plaste, na to aby je clovek hobloval na valcich se perfektne hodi..

        0 0
    • Troll  

      Zkus spinning, ale najdi si nejake cyklo treninky, cili ne 45min s babama a machanim rukama a kde cim. Proste 1h30m makacka, at uz v sedle nebo ze sedla. Neni spinning jako spinning, nechaji se najit i „nekomercni“ kde nemas po kazdych pracovnich 5min 5min vyjezd.

      0 0
      • MARIN  

        …„nejaky spining me nelaka“ ale kdo vi treba ho to chytne.

        0 0
        • orca  

          pravda , ale asi neví co to je šlapat doma alespoň 1 hod. Už několikráte se to tu probíralo a vesměs fšichni se schodli že je to totální vopruz a boj sám se sebou…Jednoznačně doporučuji vyzkoušet někde ve fitku cokoliv a pak uvažovat o koupi…

          0 0
      • Troll  

        Btw, ted v mem oblibenem spinning centru krome klasickeho zimniho 2× prodlouzena zavedli i sobotni cyklo trenink – zacatek je uz v 10h, konec v 15h. O pauze na obed jsem nic neslysel. Tomu rikam spinning!:-)

        0 0
        • Beeda  

          Tomu rikam pakarna:-)! Ale obcas neni zbyti ze:-) B.

          0 0
        • fousek  

          Asi se hodne nudis co?, Ja na tehle nahrazkach nevidrzim ani 5 minut, netusim jakou k tomu berete motivaci?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.