• Radek CV

    Doporucil by mi nekdo neco pekneho stredne narocneho v Rakousku?

    0 0
    • Kotěnočkin  

      No tak to si vezmi mapu Rakouska, nalistuj rejstřík a začni od A…No vážně, záleží jestli bike, silnice, co jezdíš, co chceš vidět, odkud jsi (kvůli vzdálenosti) atd. atd.Milión možností a téměř všechny dobré, některé výborné i vynikající:-)))

      0 0
      • Radek CV  

        To je jasny ze si muzu vzit mapu a hledat a hledat. Myslel jsem ze odpovi nekdo kdo to ma sjety a doporucil by neco v Alpach (cca 50km na den, teren trosku narocnejsi,povrch jakykoliv). Presto diky za odpoved.

        0 0
    • BB  

      z kus Saalbach. Je to kousek od Salzburku a vy beres si tam sve. Pres kopec je Leongang, tak pokud sjezdujes, tak si tam taky muzes uzit. Jsou to kopce, ale povch nic narocneho, vetsinou dobre utaze ne satolina. Je tam i par peknych singletraku, vybere si kazdy.

      0 0
      • Darkson  

        jo, tam si užiješ, slušný kopce. když nebudeš jezdit jen po hlavních cyklotrasách, najdeš i slušný terény. ale pokud nechceš bikovat jen kolem jezera, chce to fyzičku, měli jsme tam převýšení např. přes 1200 m na 11 km…

        0 0
    • JJ  

      Co treba Alpentour? Byl tam nekdo? Docela rad bych si jeste letos alespon par tras projel. http://www.alpentour.at

      0 0
      • blue  

        byl… vetsinou siroky sotoliny, nic narocnyho na techniku, cela alpentour je koncipovana tak, aby to bylo zvladnutelny spis pro takovy rodinny vylety, aby to zvladnul kazdej… ale pekny to je a kopce si uzijes taky

        0 0
        • Troll  

          No ja nevim, jestli stoupani pres 2000 v.m. za den je pro rodinku.:-) I kdyby to melo byt po asfaltu…

          0 0
      • RomanH  

        Mne se to prave nelibilo. Vetsinou jedes do kopce po hladce vysypane ceste, pak obcas nejaky kratky traverz lesem a pak po asfaltu ci piste dolu. Navic je to porad takovy „nahoru – dolu“, zadny x-hodinovy vyslap nahoru a pak X km dolu poradneho sjezdu. Okolni krajina mi prisla az moc umela, kratce posecene louky s kravama, ke kazdemu baraku v kopcich vede asfaltka atd. To uz se mi vice libi u nas v Jesenikach.

        0 0
    • deardeer  

      Tak přibližně před dvěma týdny jsem se vrátil z dovolený v Rakousku. Bydleli jsme v Kirchhamu (11km od Zell am See). Daly se odtud pořádat pěkný hvězdicový výlety do okolí, po vrstevnicích nebo i stoupání a přejezdy přes sedla (např. výlet na „Grossglockner“ cca 75km). Pokud bys jel autem, není problém naložit kolo na nosič, někde zaparkovat a udělat si nějakej pěknej okruh… Ale řeknu ti jedno – hlavně záleží na počasí. Já měl tu smůlu, že tři dny z pěti pršelo. Kolem tebe jsou nádherný kopce, ale když jedeš, je zataženo a ještě se z lesů odpařuje voda, takže je hustá mlha a nic nevidíš, tak je to až smutný… Ty dva dny ale byly naprosto nádherný, takže a? si vybereš cokoliv, přeju příznivé počasí.

      0 0
    • MF  

      Minuly rok sme boli v Kaprune. Je to tiez kusok od Zell Am See. moznosti bajkovania su velke. Dobra streka je na Hundstein. Zacnes v 800 a koncis v dajakych 2200. Je to mensie prevysenie ako na GG ale je to po lese a sotoline. Na konci caka paradna chata s gulasom :) A ak pojdes do Kaprunu (je tam dobry a lacny kemp) tak nezabudni lyze. Ladovec sa da jazdit celorocne. Leogang tiez doporucujem. Da sa tam pozicat cela vybava na zjazd a mozes si to skusit.

      0 0
      • madcat  

        JJ, v Leogangu sme byli a mazec!!! Ještě teď mě bolí domlácená ruka :-)). Jinak sme bydleli ve Viehhofenu v apartmánu za lacáka a dělali výlety do okolí – Saalbach – Hinterglemm, Leogang, Grossglockner, vědeli sme freeridový závody v Hinterglemmu Adidas Slopestyle (taky mazec!!) a vytlačili a potom sjeli sjezdovku z Reiterkogelu a Asitzkopfu, kde sem málem upekl brzdy :-). A vůbec super to bylo :-).

        0 0
        • Kotěnočkin  

          Proč jste nejeli na Reiterkogel lanovkou?Lze koupit i za dobou cenu bike-pass…Jinak souhlas, já tam byl pár dní po vás a měl tu freeridovou tra? přímo proti hotelu.Pinzgau je na kola super, i když podle mě je best Tyrolsko:-)

          0 0
          • madcat  

            šak my sme jeli lanovkou, ale až nahoru to nejede, výstup je cca v půlce kopce u takové hospody, na jejíž jméno si už nepamatuju a dál se musí pěšky…

            0 0
    • guru2  

      V Rakousku skoro nemůžeš šlápnout vedle. Letos v červnu jsme projeli Alpy ze západu na východ a bylo to super. Nějaké fotky, mapky a profily najdeš na http://www.gurustudio.cz/bike/alpy2005 V okolí zmiňovaného Leogangu jsou mraky možností a dá se tam jezdit i s kolem lanovkama když už tě přestane bavit šlapat do kopce…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.