bike - chorvatsko - zivogosce - makarska riv

10 nepřečtených
  • cegyna

    dostalo ce mi cti, ze mohu s rodinkou vycestovat do chorvatska k mori – a jelikoz valeni u more nesnasim, rad bych to spojil s kolem – ma nekdo zkusenosti s bikovanim v teto oblasti? diky

    0 0
    • Vladimír  

      na kole jsem tam nebyl, lezl jsem okolo po horach po svych a nevim nevim kde by se tam dalo jezdit. Magistralu vynechavam a v pohori Biokovo? Nevim nevim, samy kamen a cestcek minimalne. Potom dej vedet jake to bylo, ja to musim vzdy kvuli rodine nejak prezit pod slunecnikem, kdybych videl, ze se tam da jezdit tak bych take bral kolo. Co si zajed je na horu Sv.Jure, vede tam cesta z Podgory.

      0 0
    • JirkA  

      Jezdit se tam da, ale je to hodne kamenite. Daji se projet ty vetsinou opustene vesnicky na ubocich Biokova.Ja jsem tam kolo mel dvakrat, celou dobu se mi na plazi taky lezet nechtelo.Jinak na sv.Jure se na kole vyjet da, jel jsem to z Zivogosce, nejdriv po magistrale do Podgory, pak nahoru a zase zpet. Celkem je to tam a zpatky (z Zivogosce) asi 90km, prevyseni cca 1800m. Pokud nevyjedes opravdu brzo rano a pojedes nahoru v horku, je to fakt chutovka.Ver mi:).

      0 0
    • M@rtin  

      Dá se tam jezdit i na silničce – musí se ale uhnout z magistrály do vnitrozemí. Na MTB to jde samozřejmě taky ale terén je obtížny a je toho málo vzhledem k tomu, že je to samý šutr (rozuměj skála).

      0 0
    • vlk  

      vedro, šílený kamenitý terén, spousta hadů-i místní do hor raději nechodí.Tak to jsou důvody proč bych tam nejel na biku.

      0 0
    • Volf  

      Byl jsem loni na Krku a najel víc do výšky jak do dálky. Ten jejich vápenec pěkně řeže pláště, neviděl jsem jedinej obchod s dílama a co bylo nejhorší tak tady u nás většinou každá cesta na nějakou další navazuje. Tam skončí u sadu nebo ohrady s ovcema a jedeš zpět. No a na silnici to nebyl taky žádnej zázrak.

      0 0
      • paww  

        stejná zkušenost. po silnici mi to připadá dost nebezpečný, hlavně než se vymotáš od moře. Ty cesty jsou vysekaný mezi šutrama a na krajnice a cyklisty tak není moc místa. jinak co se týče terénu tak nejvíc se mi líbilo na Cresu a Lošijnu. Krk už je hrozně úzkej a skoro bez jakýchkoliv cest mimo hlavní silnice. S těma končícíma cestama je to taky loterie.Na jedné vyjížďce jsem to nechtěl vzdát a asi hodinu jsem se motal v kozích ohradách při 35 stupních.tak jsem se dlouho neopálil. :))

        0 0
    • skipXC  

      Ahoj. Byl sem tam se skupinkou silničářů na jaře v rámci najíždění kilometrů – je o tom pěknej report na bikebese.cz http://www.bikebase.cz/article.php?…

      PS: no a jestli si tam vemeš fo'ták, tak budeme jen rádi, když sepíšeš drobnej report pro ostatní :) Daj se tam rovnou fkládat i fotky a stačí, když se pak zaregistruješ easy – zadarmo

      0 0
    • civetta  

      To cegyna: na Sv. Jure je to naprosta bomba, kdy se postesti vyjet na Snezku od morsky hladiny??? (doslova…) To skip: jeste porad dluzim tu loni vyzadanou reportaz 8-))) letos tam jedeme zase, takze bude! A k ty Tvoji: sluuusnaaa, akorat nevim, kdy/e teda vlastne najizdite ty kilaky pod anaerobnim prahem 8-))))))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.