• jecnak

Nekolikrate se to tu probiralo, ale zajimal by me, konkretni priklad XC fulla – vyska stred/top sedlove trubky 480, delka horni ramove tr. 565. Je to jeste jezditelny pro cloveka co ma ted 510 sedlovou a 584 horni ramovou? Mne to prijde tak na hrane pouzitelnost. Kratsi a mensi kola mi zvlast nevadi, u XC fulla by mi to asi vyhovovalo, ale zajimaly by me konkretni zkusenosti.

0 0
    • McBlacky  

by mě zajímalo co máš v oku… výška neva-delší sedlovka délka, dáš hokejku a 130 představec a jsi ok

0 0
      • jecnak  

Zas abych se na tom rozumne poskladal. Co mam v oku – no takovy old school jednocep (2001) staveny na 80 zdvihy a se spoustou frezovani a navarkami na Vcka.

0 0
    • jecnak  

Jen dodam, ze mam vysku 187cm.

0 0
      • Daf  

Podle me to je maly. Na druhou stranu je to ale celopero a ty mivaj delsi rozvor, takze to kolo ve skutecnosti zas tak kratke byt nemusi.

0 0
    • náčelník  

Pro inspiraci se podívej na Tinkovo kolo.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • fousac  

to uz asi bude dost na hrane pro XC, na enduro by to stacilo.. ta sedlova roura je v poho, to vyresi 400mm sedlovka..

sem premeril marina: sedlova trubka stred stredu-horni konec ma 520mm hlavovka-sedlova (mereno stred-stred po kolmici) ma 580mm

bych rek, ze chrtit (XC) na tom nepujde, na turistiku by to slo s dlouhou sedlovkou a 120mm predstavcem i na tvoji postavu.. ty budes mit spis celkove problem s odlisnym typem posezu… proste jiny kolo…

P.S. cervena merida a i RM byli jeste o dost mensi a taky sem se na ne poskladal se 184cm…

0 0
    • K2  

Nevím jak sji měřil tu délku horní rámové trubky, ale přijde mi to vzhledem k tvé výšce poměrně krátké – na druhou stranu nejsem milovníkem krátkých rámů. Jezdit na tom budeš ty, takže to projet a na základě pocitu se rozhodnout. Hodně štěstí.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.