• vojtechposmourny

Nevíte někdo, jaký šrouby (a kde je případně sehnat) se dávaj místo čepů na věčka u bomberů 2001? V manuálu totiž píšou, zě bez nich hrozí destrukce vidle :-)

0 0
    • Pá-dlista1  

No prece A srouby :) Se zeptej v servisu jestli je maj.

0 0
    • vili  

ja teda nevim ale kdyz sem koupil edxr 03 tak tam byly enem takovy gumovy mrchy,ktery sem vyloupl a misto nich dal cepy,nic dalsiho u te vidle nebylo…

0 0
    • kovar  

A kdes potratil čepy, že sháníš šrouby?

0 0
    • RomanH  

No hlavne v manualu pisou, ze by jsi je radeji ani nemel vydelavat. Don´t touch the running system :o) Par lidi na starem BF psali, ze je vyndali, dali tam jine, a vidle v lepenem spoji tekly (museli to pak prelepit epoxidem). jestli Ti tak vadi k V se uz nechces vracet, tak je urizni.

0 0
      • vojtechposmourny  

Vadí nevadí, ale hlavně to hnusně vypadá. Zdá se tedy, že nejjednodušší a nejspolehlivější to bude uříznout.

0 0
        • Zdyn  

Klidne je vyndej a dej tam novy.Takovy zaslepky ma napr.cyklopro­fi.Kdyz tam das spravny a dostatecne to utahnes,nemuze ti to kvuli nim tyct.Kdyz zacne prosakovat olej,tak by prosakoval i se staryma.Nejni to nijak neobvykla zavada a jde snadno odstranit.

0 0
    • fousac  

tipuju M10*1,25

0 0
    • Hanysek  

Tak tohle jsem taky resil asi pred rokem. Nejdriv jsem je zkousel sehnat. Nic co by tam pasovalo jsem ale nesehnal. Nakonec jsem vymontoval cepy a donesl jsem to vedle prace do Mechaniky. Sidli tam Kangaroo. Chlapek mi 2ks udelal na miru. Pekne s cockovou hlavou na imbus. A stalo to 50,–. Jo a chtel jsem to do Z2 Atom 80.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.