Pustil se uz nekdo do titanoveho dobrodruzstvi se srouby? Kde je koupil a kolik panacek usetril na vaze?
Pro info a inspiraci weightweenies.starbike.com/articles.php?ID=16
Pustil se uz nekdo do titanoveho dobrodruzstvi se srouby? Kde je koupil a kolik panacek usetril na vaze?
Pro info a inspiraci weightweenies.starbike.com/articles.php?ID=16
www.bike-forum.cz/…4/forum.html#… taky sem o tom premejslel, ale zatim mam dost prostoru na honeni gramu jinde :-)
dyt nemas ty gramy zatim na cem honit… :)
Ja vim, ale stejne se to tam nejak nevyresilo.
to ne no, ale je tam par odkazu…
jsou mekky, ja mam srouby na kosik z umele hmoty s 0.1g :o))
a taky bych rekl, ze srouby na predni Vbrake bych nedoporucoval mit Alu.
S ALU sroubama na vecka neni problem…spise se nedoporucuji do predstavce a sedlovky…ja mam na vecka,podsedl.objimka Alu TISO a do sedlovky TISO Ti…
jo a cena Ti sroubu od Tiso je cca 100Kc…
Jo a jeste dodatek – kdyby mel nekdo zajem mam uplne nove srouby do nejmensiho prevodku od Tune – titanove.Dostal jsem je ke klikam,ale budu jezdit jen dvouprevodnik…tak kdyby nekdo chtel…)
Kolik za ně chceš?
…) ja nevim…neco nahod…)
vo tom nemám ani páru…
no to ja prave taky ne – Tune je samostatne neprodava…)
kde mají ty TISO potřeboval bych červený do velký a malý placky…
www.airoo.cz… jinak ted je nemaji na sklade – tak cekam na komplet cervene srouby do prevodniku…
Na predni V celisti , jak se uchycuji do vidlice bych si alu nedal. Utrhlo by to hlavu , zavit velice rychle.
Nemam strach…)
Tiez si myslim, ze skor sa ohnu navarky smerom dole ako by to malo utrhnut hlavy alu skrutiek – to by museli byt gumicky na urovni capu.
Hmm, no vzadu no problem. Ale si vezmi, kam posobi sila na capy, pri brzdeni na prednom kolese. Hlinikovy zavit by to mozno vydrzal … s tym, ze to preventivne menim min. raz za rok, alebo castejsie. Ale hlave skrutky … tomu by som neveril. Rozhodne nie.
Kam pusobi? www.stifsport.com/…1870_350.jpg
Hehehe, Ty srandisto. Vzdycky si neco najdes, ze ? :o))))
Vždycky něco, hlavně proti proudu… . he
Tak som raz skusil zabrzdit ked som po zime skladal bike a vobec tam neboli skrutky. Bud som mal stastie, ale celuste sa na capoch dopredu behom brzdenia neposunuli (samozrejme nesedel som na biku, iba skusal chod brzd na koberci). Capy boli iba utrete malo mastnou handrou, celuste ciste – XTR.
Zalezi na konkretnim pripadu, ale vetsinou se vzprici na cepu.
Ano. Preto by som sa nebal alu skrutiek. Ale V-cka mi uz ostali iba na asfalt…
Videl jsi treba Rebu 2006 s Vckovymi cepy ? Nejsou kolme na rovinu, jsou sikmo dolu, aby Vcka krasne sklouzli :)
Urcite jsou dolu? Nejsou nahodou vodorovne, kdyz je vidlice na kole? ;)
No jo .. tusim mas pravdu jako vzdycky :)
Kolmo dolu…)))
Mam je tam zatim 4rok – to abych premyslel o vymene :)
tak před mnoho lety jsem ty plastový šrouby na košík okusil, jako na tu váhu skvělý, vydržely celejch 60km, a to jsem jezdit v porovnání s dneškem jak bába s nuší, takže na ultra krátký xc jasná volby :)
Mi to vychazi dost nevyhodne. Kdyz chces usetrit na vaze i na cene, tak vem hlinikovy a jestli ti jde hlavne o tu vahu, tak carbon, ne? :) Takhle to alespon chapu z toho odkazu.
Kde tam pisu o setren na cene? //…kolik panacek usetril na vaze? //
V tom pripade vubec nechapu proc zrovna ten tezkej titan.
Ne že bych se chtěl připojit do této diskuse, ale ořece jenom dotaz mířící ke všem zúčastněným:
Nepocházíte náhodou z nějakého jiného vesmíru?
???…)))
vesmir je jen jeden
Tak to bych se hadal. Podle me je ten nas jenom jeden z mnoha a je soucast nejakeho organismu. Neco jako bunka… ehm mimochodem nas ceka zanik.. stejne jako ostatni bunky.
a do nedele este vydrzi?chtel sem jit na kolo…
Bych chtel do pondeli. Jen by me zajimalo jestli v praci povysim abych umrel spokojenej. Pak bych taky zase vybrat par bank a uzil si vikend :-)
Jsi nechutny karierista a priste tvemu Mercedesu svym Trabantem neuhnu :)
Bohuzel by jsi me ve svem Trabantu zvalcoval. Muj Mercedes SLK je pouze v meritku 1:50.
Možná by bylo lepší se pondělka nedočkat, abys nebyl zklamaný, že zase povýšili toho joudu z vedlejšího kanclu :-) …
prach jsi a prach se obratis … diskuze se zacina ubirat novym smerem, jedna z mala veci co se tu jeste neresila :-))
Ja uz jsem sem tuhle teorii minimalne jednou psal, takze asi resila :) viz. historie :)))
fakt jsem to nenasel ;-( bych se trochu poucil, kdyz se neda jezdit…
jak to víš?
Z kvantové pěny fluktujících polí se může spontánně rodit velké množství vesmírů. :o)
O důvod víc, proč si myslet, že to s náma časem zamete. I když ego některých lidí je větší než celý vesmír, tzv. prezidenti vesmíru, :-)).
ja som si prisrouboval kotuc s alu- sroubami vyzeralo to fajn
Kolika sroubum to ustrihlo hlavu ? :)
so nejazdil, co blaznis? :)
já bych na to kolo namontoval co nejvíc komponent – blatníky, světla, držáky na lahve apod. – to abys měl ty šrouby kde měnit a tímpádem shazovat gramy :-P