• elis

mohu koupit Marzocchi MX Comp 2003, vzduch, 85mm novou za 4600Kč. Oplatí se to? Poraďte prosím. Jezdím XC rekreačně, okolo 5000 km ročně.

0 0
    • CZiko  

myslím si že za 4600Kč je předražená, když za 6000 seženeš novou model 2006 105mm…

0 0
      • CZiko  

to si radši těch 1500Kč dopla?

0 0
        • Vilém  

To je jeste ta s nediravou korunkou?Pokud ano,tak bych ji bral radsi nez 06,byla o dost lehci nez nasledujici diravej model a navic mela jeste futra z jednoho kusu.

0 0
          •  

Ano, souhlasím s tebou.Ahoj

0 0
            • elis  

ještě mám možnost Bomber 2003 105mm pružina za 7800 Kč. Ta by se mně líbila víc. Co vy na to

0 0
              • vlk  

vzal bych mx com 06 má mít větší vzduchovou komoru a má tak být údajně citlivější.Jinak se dělá grand frondo a ta je prý stejná jako mx comp 04.

0 0
          • Palo TT  

2003 uz ma puzdra z dvoch kusov.

0 0
          • PietroUL  

03 je první ročník s děravou korunkou a dvěma krátkejma pouzdrama. Ta moje má docela velkej vakl, ale tady jsem se dočet, že to je blbost :) Za 4600 bych jí vzal.

0 0
    • Flais  

Obojí je velice předražené, nová MX Pro pružinová ve 105 rok 2003 se dala koupit ještě v létě za 10200Kč. Rozhodně bych volil novou MX Comp, je citlivější než dřív jak už bylo řečeno a cena dobrá.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz