• Vilém

Nematenekdo dany na bombru prachovky?Z jake vidle by tam mohly pasovat?Vcera cestou do prace mi totiz omrzly vnitrni nohy a pri naslednem propruzeni se led protlacil pres stiraci krouzky i gufera.Tim usel vzduch a vyteklo neco malo oleje.Bohuzel jsem na to prisel az kdyz jsem odpoledne jel domu,olej natekl na kotouc a komplet zasral prase:(Prachovky typu lizard Skins nechci,bylo by to jeste vic udrzby, na stare vidli byly klasicky prachovky a bylo to super.Jaky mate vy zkusenosti?

0 0
    • Pá-dlista1  

Na starsich bombrech byly prachovky. Tagze muzes pouzit original, kdyz je sezenes. Jinak treba z Manitou by se daly sehnat. Se priznam, ze tohle se mi nikdy nestalo ani jsem o tom neslysel. A to jsem jezdil v radnejch mrazech. Ovsem me vidlice pruzi :)

0 0
    • kovar  

1. prachovky tam nevlezou
      nebo? mezi můstkem a nohama je málo místa – ale přesto se tam jěště něco vleze 2.a kdyby vlezly, tak se přesto nevlezou, nebo? by před dolní úvratí bránily vidlici ve zdvihu 3. a kdyby se přesto všechno vlezly, nemají na čem držet

0 0
        • kovar  

pro tyhle prachovkya pro vidle, na které se standartně nedávaly, platí bod 2. a 3. .

0 0
          • Pá-dlista1  

2)Kdyz se vidlice dostane do zdvihu, kde by prachovky prekazely, tak je tam takova sila, ze nejaky kus mekke gumy navleceny na povrchu nemuze nicemu branit :)

1. Si skoro myslim, ze tenhle bomber je uplne stejnej jako kazdej jinej bez prachovek. Takze reseni je spis v tech prachovkach.
            0 0
            • kovar  

to je možné, ale mám vyzkoušené na těchto prachovkách a Z4 a MX Comp, že platí to, co jsem napsal, jinak bych to nepsal. TAkže nelze je bez problémů použít. Howgh

0 0
    • Pekáček  

Teda to by me taky zajimalo jak by se tam daly pridelat. Co pouzit stiraky ze Suntouru XC Pro E a s nima jeji manzety? :)))

0 0
      • Pá-dlista1  

To by tam pak byly fakt nezbytny :)

0 0
        • cabbage  

nejaky kus mekke gumy navleceny na povrchu nemuze nicemu(špíně) branit:-)

0 0
          • Pá-dlista1  

Mel by sis dat studenou sprchu a trit cele telo frote rucniky :)

0 0
            • cabbage  

pust raci na net sirenu:-)

0 0
              • Pá-dlista1  

Vsak ja ji nedrzim, ale ne kazdej je placenej od Admina za to, ze tu tvrdne cely den :) Nekdo si musi vydelavat jinak.

0 0
                • cabbage  

tak to bych adminovi doporucil zmenu, ses tu uz moc dlouho a prestavas se chovat profesionalne:-)

0 0
        • Pekáček  

To asi jo, ale s nima mi do Suntouru bordel neleze. Marcoku necham jak je, uz ma najeto par set km a dobry, jen tak dal :o) (jestli to neni tim, ze po navratu od „B“ jsem ji nechal prohlidnout, vycistit a nove naplnit, pro sichr.)

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.