• Quake 9.0

    ???

    0 0
    •  

      no zatim jo:), jaka fakulta? ja strojarna

      0 0
      • davidak  

        tak tam asi letos pudu, pokud vyjde maturita:) jseš spokojenej? je ta matika fakt takovej brutál jak se řiká? nejsem zrovna nejstudijnější typ­..

        0 0
        •  

          no hele, ja sem aptřil k lepšim, ale matika mi moc nesla (3ka pořád), ze začatku budeš vyvalenej je to sila, a sou to čim dal tim větší hovadiny, prostě všechno co se učíš ti je totálně na nic (prej pozdějc na výpočty hahaha), no to poznáš sám

          0 0
        • Jogador  

          Podle toho jakou známku chceš, a jak studuješ do teď. Pokud do teď máš jedničky a dvojky, tak i kdybys tam nic neřek, tak horší než za tři nedostaneš.

          0 0
          • Jogador  

            Aha, já odpovídal na maturu:) Vejška? To je oněčem jiném… A šíleně o štěstí, můžeš být chytrej jak bedna, ale máš smůlu a jdeš domu…Teda na pracák…:)

            0 0
            • davidak  

              No uplně blbej nejsem a jako maturitní předměty jsem vybral matiku a fyziku(na gymplu)tak to mě donutí se na vejšku alespoň připravit nakonec stejně půjdu spíš na FSI na VUT(což je prej taky tvoje škola) ale s tou náročností to asi bude podobný..

              0 0
              • Jogador  

                Co je FSI? Já chodim na FSV, ještě tam máme FS a tam chodili jiní odsud. To moje je stavárna, Fs je strojárna. Zatim se držim…

                0 0
                • davidak  

                  no já mám zato, že to je fakulta strojního inženýrství http://www.fme.vutbr.cz možná se to tak dřív nejmenovalo, nevim.. je tam na kolejích inet? skoro nikoho z vut neznám, tak se ptám.dík.

                  0 0
              • TinkTink  

                Hehe…ja maturoval z Matiky, cestiny, anglictiny, fyziky a prakticka z fyziky a na CVUT jsem to zabalil po roce…ta skola nebyla nic pro me…nesnasim, kdyz si na me nakej starej profesor vyliva svy mindraky…

                Jinak matika je tam uplne jednoducha…ale to je vsude.. :)…voni za to nemuzou…

                • matika se ti sice v budoucim zivote (vyssi matika) moc hodit nebude…resp.prak­ticky vubec, ale neznam lepsi vedu na relaxaci a premysleni. :)
                0 0
                •  

                  no ja prave mam taky ten pocit, ze to neni nic pro me

                  0 0
              • TinkTink  

                PS: nedelal jsem gympl, ale SPS Technicke Lyceum…

                0 0
        • enjoy  

          nejaky matice,determi­nanty,dvojny integral atd.:-) nic extra strasnyho,akorat na to nesmis od zacatku kaslat a chodit i na prednasky,jinak to chce docela genia abys to udelal v klidu. jinak teda ja jsem byl ze strojarny,to se asi tady nepocita:-)

          0 0
        • fousac  

          maturita letos??? tady mi neco nepasuje.. :)

          0 0
    • Otík :-)  

      Jo, já jsem z Dopravní fakulty. Kolu zdar

      0 0
    • Jogador  

      ČVUT FSV stavarna

      0 0
    • sun7dots  

      FEL, ale nevim jak jeste dlouho:)

      0 0
      • enjoy  

        uctiva poklona. je tu nekdo z jederky?ze bych mu libal nohy:-) to jsme tak vzdycky na karlaku koukali na ty hochy co si to okolo nas u laborek mirili na fel a jenom tipovali jejich IQ:-)

        0 0
        • sun7dots  

          Pokud se vaše tipy pohybovaly v oblasti dvouciferných čísel, mohli jste mě trefit:)

          0 0
        • Radek Broz  

          No nevim… par jich znam a IQ maj normalni. Prilis bych je neprecenoval;-)

          0 0
          • Smazaný účet  

            FELáci? a normální? Mi je někdy musíš ukázat. Já znám jenom samý exoty. První věc po probuzení – zapnout komp a skouknout emaily/vzkazy. Pak kafe (nikoliv hygiena) a skouknout emaily. Po hodině na netu do školy. Ze školy, odhodit ba?oh, sednou před komp a skouknout emaily. Hodinu brouzdat. Sundat boty. Hodinu brouzdat. Sundat bundu… a tak dále. Bydlel sem se třema felákama a všichni byli takdle divný. Oblečení – hadry, účes – co je to hřeben? Jídlo – jediné teplé v menze, neb na vaření se musí vstát od kompu, vrcholem kuchařského umění je rohlík s paštikou. Oblíbená četba – fantasy brak nejhoršího kalibru. Hospodu navštěvovali asi jednou za půl roku. Prostě divný lidi, jakoby byli duševně mimo tento svět…

            0 0
            • Martyss  

              Mno.ne že bych byl z FEL…aal můžu se zeptat, jak vypadá tvůj, předpokládám že ho označíš za normální, život?

              0 0
              • Smazaný účet  

                Normálně? :o) Sem za to zapomněl přidat :o) No né, myslim že se aspoň snažim žít v reálnym světě. BTW ani jeden z těchto mých spolubydlících nedostudoval. A neptej se mě co je reálnej svět, stačí že se mě přítulkyně furt ptá esli existuje čas (studentka filozofie).

                0 0
                • Martyss  

                  Zase by se dalo diskutovat, co je realnej svět:-) btw a? zajde přítulka k nám na přednášky s fyziky, když jim tam neumí vysvětlit, co je čas:-)

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Otázka je asi taková: kdyby se kolem tebe nic neměnilo, všecko by bylo furt stejný, byl by čas? A jak by byl definován? Páč my prý vnímáme čas na základě změn. Že něco bylo a už není, tak to je minulost. Že něco není a bude, tak to je budoucnost. Ale co když všecko bylo, je a bude? Jak bys to pak rozpoznal? Já tomu nerozumim, nějak tak to do mě pere. Prostě někteří lidi tvrdí že čas je jenom výmysl. Že není. Že to je jenom taková naše berlička aby sme mohli něco popisovat a definovat. Nebo tak nějak. Já se v tom rači nebabrám, bych se asi zbláznil. Filozofové ti zpochybněj cokoli.

                    0 0
                    • Jogador  

                      Já jsem taky toho názoru, že čas je jen naše fiktivní jednotka, kterou jsme si založili, je to jakoby 4 rozměr. Navíc čas je hrozně relativní, stoho si i myslím, že mimozemský život existuje, ale má jinou jednotku času a tudíž se snim nikdy nesetkáme. Dalo by se říct, že klidně můžou žít zde snámi na stejné planetě, jen maj jiný čas a jinou frekvenci, proto je nevidíme. Na závěr: „Čas ubíhá různě – podle toho, s kým.“ WILLIAM SHAKESPEARE

                      0 0
                      • enjoy  

                        o tomhle si budeme muset nekdy pokecet,me takovyhle veci hrozne zajimaj:-)

                        0 0
                        • Jogador  

                          No, že čas se používá v matice jako 4 rozměr sem někde četl, svého času jsem se o matiku dost zajímal. Stěma mimozemštanama to je můj vlastní názor, víte jaká je pravděpodobnost, že budou stejně velký jako mi, když jejich země může být tak velká, jeko náš proton. Jejich čas závisí na rychlosti pohybu, a tudíž na materiálu, z kterého budou, a že budou v jiné frekvenci, to je nediskutabilní. Prostě já tvrdim, že mimozemský život existuje, ale nikdy je neobjevíme. I když tvrzenní Danikena mi přijde víc jak přesvědčivé:)

                          0 0
                        • TinkTink  

                          Muj zivot porad ubiha ve 4D :)…

                          0 0
                    • Martyss  

                      Já s tím jejím chápáním času celkem souhlasím, ale chápu, že když se takhle zamýšlí nad vším, tak to může být těžké. Btw…„Filozofové ti zpochybněj cokoli“…na to nemusíš byt filozof, aby pochopil, že všechno je relativní:-)

                      0 0
            • Radek Broz  

              No, kdyz nad tim tak premejslim.. z casti mas pravdu;-) I kdyz ty co znam, se mejou a chodej do hospody. To, ze vstanu, zapnu komp, udelam kafe a checknu net, delam taky (jen doma, bo na koleji nemam net)

              0 0
              • Smazaný účet  

                V omezené míře to dělá každý, ale ten jeden byl extrém. Eště z postele než vstal natáh ruku po kompu, během startu vytřel ospalky… :o)

                0 0
            • peen  

              No, fel jsem dokončil cca před 4 rokama (po šesti a půl letech, je třeba si to užít..;-)) a podobný excesy byly a budou i mezi jinejma – zažil jsem i pár takových stavařů i dopraváků, a mimo ČVUT jsem kromě jiných měl tu čest potkat pár matfyzáků a to teprv byl nářez – i když generalizovat to na všechny je samozřejmě blbost. Takovej Zákopčaník je mi občas celkem sympatickej, když předpoví pěkný počasí, a na matfyzu se ohřál myslim taky. Za nás se na Strahově dělaly první rozvody, respektivně to probíhalo tak, že chceš internet? Fajn, segment končí támhle, tady je koax a krimpovačky, vrtačku si sežeň sám..;-)) Jóó to byly časy… vztahuje se tu ještě na někoho takový ten spam co občas projede po inetu o Strahovských kolejích, kde jsou ty různé body jako „Pamatuješ Fuldu jako admina“, „Pamatuješ jak se dělaly sudy na chodbě na patře a nikdo tě kvůli dělání rámusu nenaprášil“ a podobně…?;-))

              0 0
              • Smazaný účet  

                Bohužel jsem na Strahově nikdy nebydlel – prošel jsem Podolím, Sinkulí a teď bydlím na Jižáku. Jinak bych to asi pamatoval. Bratranec je třetí rok doktorand a bydlí tam od začátku – to je klasickej případ. Asi před rokem povidal, jak dal kdesi na newsech dotaz zda někdo nemá album jednoho američana, spíše menšinovej žánr, u nás se sehnat nedá (a kdoví esli vůbec někde v evropě), jedině objednat z ameriky, a „nějakej smrkáč co je tak v druháku, kerej si tam teď řiká správce, si tam na mě začal vodvírat držku, že nelegální šíření muziky se už netrpí, no co bys mu řek, ví hovno a bude na mě machrovat, dyk já tam tu sí? vrtal!“ :o)))

                0 0
        • adco  

          Ja som FJFI končil v roku 1981, som nadšený biker, takže si myslím, že negatívne ma to nepoznačilo. Keď ?a baví matika tak tam choď, všetko sa odvodí od Peanových axiómov prirodzených čísiel až po Lebesgov integrál a nemusíš sa nič uči? naspama?, všetko to do seba zapadá. Pre mňa to určite bola ľahšia škola ako nejaká medicína či právo so samým memorovaním…

          0 0
          • Martyss  

            Přidáš mi jako náš děkan, když nám přednáší matiku. Jeho nejpoužívanější sousloví jsou........„to je jasný“.. a …„to je jednoduchý“. :-)

            0 0
            • carat  

              a nejmenuje se nahodou Bilek? Pred par lety na FELu mluvil dost podobne:-)

              0 0
              • Martyss  

                Ne,ne…je to přes ulici…děkan FCHI na VŠCHT…doc. Turzík

                0 0
    • PietroUL  

      FSV, management a ekonomika, 4.r.

      0 0
    • PietroUL  

      A ještě, i když už jsem odpověděl … k čemu je tohle téma vůbec dobrý? Abych třeba věděl, že s někym z B-F jedu ráno tramvají? :)

      0 0
    • Smazaný účet  

      A to všichni studujete eště na Ingy? Nějaký PhD student jako já (Kloknerův ústav) tu není?

      0 0
    • Smazaný účet  

      Pro Jogadora a Pietra: vrtám se teď v tepelně technickejch výpočtech pro kamaráda, nevíte esli je nějaká novší verze sw balíku Stavební fyzika? Nebo se teď učí v něčem jinym? Já mam 2001, a je to nějakej divnej crack asi, zas mi to kikslo. A druhá věc je že už to není moc aktuální…

      0 0
      • PietroUL  

        Stavební fyziku jsem měl loni a počítali jsme jí v DOSovskejch programech od Čechury. Jako nový rozhodně nevypadaly :)

        0 0
        • Smazaný účet  

          Cožé? Pokrok jde zpět? Nebo se Svoboda s někym nepohodl a sebral jim licenci? Už sem to zistil, nová verze je, 2004. Ale bohužel nema jak ji sehnat. Demoverze je ke stažení, ale je na prd.

          0 0
    • coleman  

      Kdyz uz mluvite o CVUTu na cyklo foru .. vite o tom, ze mame zalozenej cyclo-tym, kde sou hlavne CVUTaci?? Menuje se SoS (Strahovsti osvoboditele silnic) a nabirame porad novy a novy cleny, zapaleny do cyklistiky. Tak se mi dyztak ozvete :-) jinak stranky, ikdyz letos trochu zaostaly, sou www.sostym.com .. zdar a silu :-) coleman

      0 0
      • Smazaný účet  

        Osvoboditelé silnic? Tak to pardon. Já jsem spíš pro zboření silnic.

        0 0
        • hajnej  

          je to nefer…ale ja taky! a na felaky doporuju spunty do usi clovek tak slysi kuuu.. zas… hra jen vyjimecne

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.