• coleman

Ahoj, chtel bych se vas zeptat, kdo a kde jste delal nejaky spiro testy, co vsechno vam tam zjistili, za kolik a jak jste s nima byli spokojeny. Shanim neco pro svuj tym a jelikoz mam jednu uz osobni a spatnou zkusenost z testu z Jilemnice, kde nemeli ani poradny kolo, ani nevedeli nic o cyklistice, tak bych rad, aby ty testy byly opravdu kvalitni. Diky

0 0
    • Daf  

Chodim do Casri v Praze a jsem spokojenej. Nechavam si delat pouze laktatovou krivku, takze znas AP, AnP a vykony na techto prazich + konzultace s lekarem. Samozrejme je mozne se objednat i na jina vysetreni tuk, maximalka, ale podle me tohle staci. Jo a zateze jedes na svem kole. http://www.casri.cz

0 0
    • BH  

u nas dela pravidelne jaro-podzim testy Matejka – viz. Velo, je to dobre, ze tomu rozumi a poradi jak trenovat. stoji to 900,– Kc a hodnoty stanovuje na zaklade laktatu. Slapes na svem kole.

0 0
    • monsat  

testy na LA krivku si nechavam delat v CASRI, jak bylo uz napsano – jedes na vlastnim kole (silnicka nebo bike), spiro jsem si nechal take delat – jeden znamy studuje medinu (kardio) a ucastnil jsem se jednoho jeho projektu – spiro (v Brne u Sv. Anny), srdecni ECHO, tlak. monitorovani – pro mne (coby „pokusnou opici“ to bylo gratis (a ja zjistil, jak na tom jsem ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.