• pcejka

Cau, prosim o radu, kam v Olomouci ci blizkem okoli na zatez. test s vyhodnocenim (vc. laktat. krivky) a pripadne za kolik, oficialne jsem napr. na strankach fakultky ci vojen. nemocnice odkazy na tuto sportovni komercni sluzbu nenasel, mozna funguji nejaci soukromi ambulanti – kardiologove, dik za kazdou radu, Petr.

0 0
    • vlk  

Zeptal bych se na železniční poliklinice-ta u nádraží.Jinak jistě u Kaňkovského či u Kořínka Ti poradí.

0 0
    • Lister  

Zkus se zeptat na klinice sportovní medicíny ve fakultce. Pokud se nepřestěhovali tak jsou v tom baráku, kde je kožní, jen jiný vchod.

0 0
    • Dopitak  

kam v Brně na zátěžák,poraďte prosím někdo!

0 0
      • stréc od piva  

ústav sportovní medicíny u velodromu.min. cena 800 za respiro vyšetření..laktát 1800.- nuitné objednat se hodně dopředu, chodí tam kompletní sportovní špička z čr.takže tam mají furt nabito

0 0
      • stréc od piva  

jo je to na Křížkovského 22 telefon: 543211367

0 0
        • beady  

A nevíte pls někdo kam na měření laktátu v Brně, ale levněji? Tj. tak do 1000Kč? Zatím se mě nepodařilo žádnou jinou laboratoř najít… Díky.

0 0
    • Spawncz  

Urcite nechod do fakultky stoji to tam za .........

Zajdi si na telovychovu u hrbitova tam jsem byl 100% spokojenej.

0 0
      • pcejka  

Cau, kde ta telovychova presne je, myslis nekde u hrbitova v Neredine, mas kontakt ci maj webovy stranky? Diky.

0 0
        • Lister  

Nejspíš myslel Tělovýchovnou fakultu UP a ta je v Neředíně.

0 0
        • Spawncz  

Myslel jsem Fakultu telesne kultury – Katedra Funkcni Antropologie a Fyziologie Mgr. Iva Řehová, tel. 585 636 167 Trida miru 115 Olomouc

0 0
          • pcejka  

Diky, pristi tejden tam zkusim zavolat a domluvit se, nevis jeste prosim cenu?

0 0
    • Chaingang  

Údajně je něco ještě ve Zlíně,ale netuším kontakt.Jinak bych byl rád,kdyby někdo něco zjistil,taky bych tam zašel.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.