Zillertal v Rakousku, (kolo i lyže)?

7 nepřečtených
  • Radim_2

    Rád bych vyrazil v červenci na týden s přítelkyní do Alp. Vybral jsem Zillertal v Tyrolech, protože je to v relativně blízko a chtěl bych vzít s kolem i lyže a párkrát se jel podívat nahoru na Tux. Doporučíte mi nějaké „pohodovější“ bikové trasy, třeba kolem Zell am Ziller, Gerlosu a Mayrhofenu.S bikem vyrážím do Alp poprvé, poradíte mi? Prostě vaše zkušenosti. Co říkáte na lyžování v červenci, má to smysl? Byl jste někdo lyžovat někde na alpském ledovci v létě, já toho mám naježděno v Alpách opravdu hodně, ale zatím jenom v zimě. Dík všem za rady a podněty.

    0 0
    • JMT  

      to lyzovani tam smysl ma (pochopitelne jenom od 8 do cca 11 hodin) ale bike :-/ hlavni vyhoda tuxu je ze se tam da jezdit i lete kabina (kotvy sou vo.er)

      0 0
      • JMT  

        bike stejne jako jinde v alpach, takze jesli ams poteseni ze sterku a 20km kopcu tak teda takle :-D

        0 0
    • BikerM  

      Lyžování v létě v alpách docela jde.Ale záleží hodně na tom jaký chytneš počasí. Byl jsem třeba na Dachsteinu a tam byl v červenci sníh hodně mokrej a tak mě to lyžování moc nebralo, ale třeba loni jsem byl na Kaunertalu a když jsem tam přijel napadlo 20 cm novýho sněhu, ochladilo se a bylo to OK.Letos tedy zase zavítam nach Kaunertal.A bike je Alpách samozřejmostí…Já si letos budu brát silničku i bika. :D

      0 0
      • JMT  

        Dachstein je vylozene parkovej ledovec, na „normalni“ lyzovani bida, zadnej poradnej svah…

        0 0
        • BikerM  

          jj, přesně tak..Jezdí se tam taky hodně na soustředění na běžky.

          0 0
    • Radim_2  

      Dík všem, Tux jsem vybral že na letní ježdění tam právě nejsou jenom ty kotvy. Byl jsem tam v zimě několikrát a tak jsem se chtěl poradit, jak moc to v létě nahoře teče. Jasně, asi taky dost záleží jaký se chytne počasí. S kolem tam snad vybereme i trasy mírnější, né jenom krpály.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.