Zapletená kola - náhrada Giant P-R2

15 nepřečtených
  • Dizie

    Na mojom TCR Advanced 2 (2016) začína odchádzať zadné kolo, tak si hovorím, že namiesto opravy by som investoval do nového setu v hladine okolo 10 000 CZK. Prvou otázkou je, či si oproti P-R2 polepším a samozrejme uvítam nejaké konkrétne odporúčania. Požiadavky: ráfkové brzdy, rýchloupínak, ideálne s možnosťou na bezduš. Hmotnosť jazdca 72 Kg.

    0 0
    • Tomcat  

      TCR Advanced 2 (2016) měl P-R2 OEM náboje ala Novatech, takže jak si chcete pohoršit by šlo ale dá to práci. Spíš co stáří toho kola a zbytek věcí.

      První bych zkusil repasovat náboj, nové ložiska, třeba ořech.

      Za 10 – 11,– s DPH jsou i bezdušová Mavic Ksyrium pár. Otázka proč do toho cpát výplety, které stojí skoro polovinu ceny toho kola když bylo nový, protože stálo mín než 35.

      0 2
      • JachymP  

        TCR Advanced 2 je dnes nové za 60K a nemyslím že by bylo o moc lepší než ten ročník 2016. Záplety za 10–15K mě by na takovém kole neurážely. Naopak, nebál bych se ani dražších.

        4 0
        • Tomcat  

          Jenže on má ten starý zbytek.

          To není to investice do nového kola, ale do kola kde může zítra zjistit prasklý lak… Kde díky dostupnosti náhradních dílů bude prasklá pružinky v pákách k posmání atd… o kazetách nemluvě…

          Jestli si chce udělat radost ok. Ale zbytečný aby jme mu legitimizovali důvod… výměna ložisek by ale měla být to jednoduší levnější v současné době.

          0 2
          • Dizie  

            Zbytok kola je absolútne v pohode a myslím, že rok až dva ešte vydrží, než príde nástupca na ultegre. So servisom P-R2 výhľadovo počítam tiež, aby som mal druhý pár na širsích pláštoch na také to jesenné polo-gravelenie.

            0 0
            • Polopol  

              Osobně bych se určitě podíval na bazar po karbonových kolech ve slušném stavu. V ceně 10 až 15 se určitě něco najde, jak teď všichni přechází na kotouče a rozdíl oproti pr2 bude výrazný.

              0 0
          • heerer  

            Presne, kola nad stari 6let hodit ze skaly, to jsou rady tady…:-/

            0 0
    • adam1  

      Nedám na ně dopustit ,takové držáky

      https://www.bikepart.cz/…s-spirit-35/

      1 1
    • Dizie  

      Finalne sa rozhodujem medzi Pancho wheels spirit a Fulcrum racing 3. Obe su v cene cca 11 000. Je medzi nimi nejaky zasadny rozdiel?

      0 0
      • heerer  

        Resil jsem mesic zpet to same na moji defy, spekuloval jsem nad bazarem(karbon) protoze za nove jsem odmitl dat 20k. Bazaru jsem se u kol bal, tzn jsem sel do spiritu a za me kola fajne.

        0 0
        • jiriga  

          taky se pridam, mam stejne kolo TCR2 , ale rocnik myslim 2017 nebo 2018 max. S Panchowheels mam vyborne zkusenosti co se MTB tyka , takze verim , ze na silnici budou take stejne dobra. Ted v Italii me vsak nahlodal jeden amik, ktery na mnohme drazsim kole uz pres 2 roky jezdi cinske karbny a max spokojeny. Jen bohuzel nemohu najit pznamku ohledne te znacky.:-) kazdopadne velmi dobrych cinskych znacek, co delaji slusna kola je pomerne dost . TRochu se divam momentalne i timto smerem;-) Ostatne jestli se nemylim, tak mam pocit, ze PW delaji assembly a vlastni vyrobu jen u tech nejdrazsich..

          0 0
          • heerer  

            tak ja jsem byl ve finale ochoten dat 20K za „slusna“ noname kola, mit kotouce tak neresim a vzal jsem „levny“ karbon. U vecek jsem se proste bal(viz nejaka roztrzena atd) a vsadil na jistotu a jeste usetril, coz ocenila manzelka:-). A hlavne na ty me vykony jsou i PANCHO naddimenzovane.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.