• scret

Cau, potrebuju koupit novy XC zapleteny kola na vecka, cenove tak do 10tis. Samozrejme aby byly co nejlehci, nejodolnejsi a proste nej, nej. Zvazuju adepty: nechat si zaplict Onyx, pripadneXT, DTrevolution a 717ky.
    Nebo Crossridy Ceramic, jen nevim, kdyz se mi napriklad vys..e orech, jestli se da v pohode koupit. A ted jsem videl na bikemarketu nejaky POINTy Savage MX-1, ale vubec netusim co je to zac. Maj slusnou vahu. Tak mi poradte, plýz.

0 0
    • zirecek  

rozhodne bych volil tu kombinaci onyx + DT + mavic

0 0
    • Darius  

presne jako kolega bych volil DT+Mavic

0 0
    • scret  

Piste dalsi zkusenosti. Dik.

0 0
    • náčelník  

Já jsem spokojený uživatel XT + Sapim 2,0/1,8/2,0 + Rigida XC 420.

0 0
      • scret  

Jak drzej ty XTecka? Kolik mas na nich nalitano? Ptam se proto, ze zvazuju jestli DT Onyx nebo XT. XT jsou preci jenom levnejsi.

0 0
        • náčelník  

Computer nevozím, takže nevím. Koupil jsem je i s kolem v roce 1996, kónusy jsem měnil jednou – zanedbaná údržba. Zadní je u pastorků hůře utěsněn. Celkově je hodnotím velmi dobře a šel bych do nich zase.

0 0
    • rasto  

ja vozim na kotoucich obojetne (tj. i na vecka) Rigidy ABC Xtreme. jsou totalne v pohode. predni prezilo naraz do leziciho panelu (zruseny ram na 3 mistech). maj najeto cca 4,5kkm a jeste jsem na ne vubec nemusel sahnout (zadny centr – ani po bouracce :-) jsou postaveny na prumyslovych loziscich. mam je v bile barve – vypadaj uchvatne. cena cca 10kkc. doporucuju!

0 0
      • Lovec_007  

Ja ty Rigidy ABC Xtreme mam taky a zas tak uchvatny zkusenosti s nima nemam – po cca 500km odeslo lozisko v zadni nabe po 2000 pak i v predni. Jinak co se tyka tuhosti, tak muzu rict, ze se mi subjektuvne zdaji byt tvrde dost, vyplety vydrzi i zachazeni, kteremu se neda rict rukavickove. Vyhoda je moznost obojetneho vyuziti – vecka, kotouce. Jen nevim, jestli jdou jeste sehnat, bo je to 2 roky starej model

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.