• johny.h

Uvažuju do budoucna o změně kol.Jedná se o pevnost a váhu. V současné době mám náboje Coda, DT Revolution 2/1,5/2, Mavic 717,517 – pouze Véčka. Myslel jsem na Mavic Crossmax SL 1470g – bohužel keramické plochy kupkolo.cz/pro­duct_info.php?cPat­h=70&products_id=302

DT Swiss XR 1480, 1480g, dráty DT Aerolite, náboje jako 240s eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=3214&k­at=1082&tride­ni=ID_KAT&pocet=10&PHPSES­SID=e6df5b5551db20c39d5b­4cad33d0b173

American Classic MTB 350 1450g www.cykloprofi.cz/katalog.php?…

0 0
    • Meesha  

z tehle bych sel urco do SLek. Cena je skoro stejna jak DT, tuhost skvela, sou kraaasny ikdyz trochu provareny. Ty AC tu sou novinka, ale me osobne se nelibej a zkusenosti s nima taky moc nejsou.

0 0
    • zirecek  

DT Swiss, jednoznačně. Jak již bylo řečeno, SLka jsou na dvě sezóny… .

0 0
      • Daf  

Mam sice jen XLka ale drzi mi uz 4 sezonu. Draty nepraskaj, loziska furt puvodni, keramika se neprobrzduje, pevnej rafek a vyplet co se nerozcentrovava. Navic s dobrejma bezdusakama dojedes bez defektu skoro kazdej zavod. Fakt nevim co na tech DTckach vidite. Me prijdou uplne obycejne.

0 0
    • moratii  

Taky doporucuju DT…SLka jsou hnusny…DT je klasika…Jinak American je dobrej,ale pozor na tesneni u nab…jinak taky muzu doporucit…

0 0
    • Orbis  

keramciký plochy bohužel? a to proč?:-)

0 0
      • johny.h  

Vcelku dost se tu řešilo brždění za deště, sněhu, problém odlupování keramiky při nárazu kamínků atd. Tak bych radši normal.

0 0
        • jecnak  

Odlupovani keramiky se delo u prvnich keramickych rafku, ted uz tam ta keramika drzi jak pribita. S ostatnim souhlas, ale da se to trochu poladit spalkama.

0 0
    • Duon  

Nazdar,

podarilo sa mi nejakým spôsobom odbiť s keramickej vrstvy na c-maxoch xl.Je to cca 1cm/3mm. Zvyšok bez poruchy.Čo sa bude diať, bude sa to z tohto kazu lôpiť ďalej?? ak áno nejaký typ ako tomu zabrániť??

prosím iba tí čo majú stým skúsenosť,,,Ď

0 0
      • kubad  

ráfek nebude to dělat nic, jen to bude trochu kopat při brždění zaleží na tvaru a velikosti, nenaděláš s tím nic

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.