• TJK

    Mate nejake zkusenosti popripade info to techto kolech? MOTEX MTB Disc Race www.cyklo-sport.info/motex/

    0 0
    • pos3k  

      ano mam, ale jsou povolanejsi, reklamu jim velkou delat nebudu..

      0 0
    • Tomcat_1  

      Jestli to mas na tu peknou Konu co mas v profilu, ani necti ty odkazy od pos3ka a nech si neco zaplist – tot muj nazor. Pokud bys vylozene touzil po zapletenych kolech, ja a spousat jinych vozime vicemene ke spokojenosti majitelu Mavic Crossride/Cros­sland. U tech Crossridu je cena vicemene srovnatelna s Motexama a Mavicy mi prijdou lip servisovatelny, lehci, lip dilensky zpracovany.

      0 0
    • Volf  

      Moje žena je má na kole. Najela na nich letos 4 000 km a ani se nehly. Jsou to ty nejlevnější na kónusech. Je fakt, že moje polovička váží 62 kilo a kolo neprasí. Pokud nepoužiješ hliníkový niple a zeslabovaný dráty s nějakejma mavicama za 1 500,– jeden ráfek, tak s váhou moc nehneš. A na kole nevypadaj zle.

      0 0
      • TinkTink  

        No to mas castecne pravdu, ale jenom castecne – pri skladani kol se moc s celkovou hmotnosti nikam ultra moc nepohnes, ale za malo penez muzes pouzit fakt lehky rafky – max 450g, coz poznas i kdyby jsi nechtel…trochu priberes na vice spicich (6g / kus…to mas asi 36g navic, ale ziskas bocni tuhost…) a naby budou zalezet na osobnim vyberu – muzes shodit i pribrat.

        0 0
    • Šemík1  

      Kamarád na nich ujel 400 km, popraskaly dráty. Celkové hodnocení – NO MORE :-))) Napletenej kvalitní MAVIC na nábách Novatec za stejný prachy je předčí ve všech směrech.

      0 0
      • Volf  

        Já je nikomu necpu, ale na rozdíl od tebe je můžu vyfotit na kole na kterýn se jezdí. Jsem tady už hodně dlouho a docela se osejpám nad hláškama jedne kamarád, něco je shit protože někdo říkal. Možná by ti kamarád měl říct co s těma kolama dělal.

        0 0
        • TinkTink  

          Trochu mene agresivne by to neslo? Zjistit stav veci lze i jinak.

          0 0
    • j-c  

      male zhodnoceni verze na konusech: kladne body: vzhled, pomerne slusna cena, dobre na udrzeni rychlosti na rovinkach (maji pomerne tezke rafky), jsou slusne tuhe pri zaberu zapory: mala bocni tuhost (asi problem vetsiny plochych dratu v tak malem mnozstvi), vysoky rafek (nutna duse s hooodne dlouhym ventilkem), vaha (do kopcu a narocnejsiho terenu bych volil neco jineho)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.