• va-bo

Co říkáte na zapletená kola MBT-MOTEX. Jaká je váha? Máte je někdo? Na obrázku vypadaj docela dobře.

0 0
    • McBlacky  

váhá 2100gr

0 0
    • Meesha  

Vcera sem na ne koukal na sportlifu. No, vaha nic moc, ale zase za ty penize (MTB od 2400) je to celkem v pohode a ten chlapek rikal, ze by slevil (ale na pulku nechtel) :-)) Skoda, ze je nedelaj ciste pro kotoucovky bez brzdny plochy na vecka.

0 0
      • Meesha  

Sportpragu :-)

0 0
      • McBlacky  

otázka není jen design, jestli je to nějaký bláto tak to zapleteš i levnějc na noname nábách :) bylo by to zajímavý na zimáká/bahňáka, protože ošlivý nejsou, ale zase ty náby asi moc utěsněný nebudou…

0 0
    • pos3k  

jj taky jsem tam na ne koukal a sahal (Sport Prague). vaha setu by mela byt asi 2,1 kg. Vypadaj teda pekne, za tu cenu by to asi nebyl drahej experiment. Trosku se mi teda nelibil spoj rafku.

0 0
    • Eila  

je tu vubec nekdo kdo je ma? uvazuju je na silnicku az doslouzi co mam… tak nasel nekdo odvahu?:-)

0 0
    • johny.h  

Sorry,jsem si nevšimnul a dal to nejdřív samostatně. Takže bližšší info www.bobco-motex.com

0 0
      • Fernetbiker  

johny-johny tobě ty kola nejak vrtaj hlavou.(Venca)

0 0
        • johny.h  

To teda vrtaj, akorát nevím, který výplet použít. Určitě bych ale nešel do SQF. Zdá se mi, že pravá strana je vypletená na jednu stranu a levá na druhou. Takže šikovný kámen a máme tu vrtuli.

0 0
    • sipka  

ty kola vypadaj úpně stejně jako dělala Vuelta. Ty od Vuelty nic nevydželi. Asi bych do nich nešel

0 0
      • JMT  

ty vuelty sem mel rok a v pohode, ted je ma sestra dalsi rok a v poho, akorat kdyz ji sejmul debil v aute a prejel ji predni kolo, tak sme museli dat 2 novy draty :-)

0 0
      • carat  

Vuelty mam 3 rok a bez problemu. Akorat jsou drobet tezsi.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.