• brble

Ahoj lidičky,rád bych skonzultoval jednu drobnost,mám krosovej rám se zadní stavbou 130mm,vlezou se bez problému náboje 135mm? Jedná se diskovou verzi,hlavně proto se ptám jestli nebude kotouč dělat brikule dyž to kapku roztáhnu? Chápu že se to roztáhne komplet ale přeci jenom… Pokud máte někdo zkušenost budu rád když se podělíte. Díkes.

0 0
    • Vilém  

Clovece a co je to za crossovy ram, ze je na kotouc a zaroven 130mm?

0 0
      • brble  

tyjo,abych nekecal,sem to neměřil,sem tak nějak předpokládal že krosový rámy maj 130,že snad náboj novatec 362 je 130 a na kotouč,každopíďo rám je sup dark face.

0 0
        • Vilém  

No mozna jsem zmaten ja, ale vzdycky jsem si myslel, ze i crossy, pokud nejsou nejake historicke na 7mi kolo, maji roztec naby 135mm. Takze ty mas stavajici kotoucovou nabu 130mm?

0 0
        • Vilém  

Jeste k te nabe. Pokud mas Novatec D362 nabu, tak ta je klasickych 135mm, teda pokud by to nebyla nejaka OEM, coz nepredpokladam. Tuto nabu tam mas, nebo chces davat? Prijde mi na pouziti toho kola trosku zbytecne predimenzovana.

0 0
          • brble  

mám jenom rám,nábu zatím žádnou,ale pokad se vleze 135 bez toho aby byl problém s rotorem tak tam vrazim cokoliv.mi de právě vo to esli to nebude problémek.ta 362 by snad údajně měla mít rozteč 130…sem někde čet.

0 0
            • juli  

Kdepak,362 má osu 135mm. Jediná 130mm disk nába má označení 352.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • brble  

beru zpět,všechno je jinak.rozteč je 135 tak vše vyřešeno.omluva všem v diskuzi a díkes za snahu,sypu si popel.to je dycky tak když je človek hrozně chytrej.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.