• Tak sem vcera jen tak ze zvedavosti meril jak hodne se mi roztahuje zadni stavba kdyz zaberu pri brzdeni, samo ze mam „vecka“, a tak nejako sem nameril rozdil asi necelej jeden milimetr, nejako se mi to nezda, kdyz na to clovek kouka tak to vypada ze je to vic. Jak se to roztahuje vám ,???

0 0
    • jakub  

dyz si prectes minulej cykloservis, tak tam RB – Roman Bartosz pise ze to testovali a je tam pruhyb nakych 5–6 % esli si to dobre pamatuju… takze zanedbatelnej, reagoaval tam na funkcnost prohnuty zadni stavby…, jinak ja mam XT 04 vecka na RB CRX a jako vubec nic nepozoruju…

0 0
      • cabbage  

5–6 % čeho??

0 0
        • jakub  

RB: My jsme s tímto řešením (prohnutá stavba) přišli už v roce 92, měli sme to na kole rok a pak jsme to dali pryc. Teprve 2 roky pozdeji na to prisli jine znacky… Nejvetsi a vlastne jedinou vyhodou byl nárust odolnosti proti silám ráfkových brzd, ale pouze v řádu asi 3 – 4 procent, takze to byl prakrticky neznatelny rozdil… aha to neodpovida na dotaz hmmm tak nic no. ale chapete co tim chtel autor rici......

0 0
          • cabbage  

no prave ze nevim…

0 0
            • jakub  

no v podstate esli to chapu… tak se ty vlastnosti stavby zlepsily o tythle procenta oproti normalnimu roztahovani, ale jako neni to teda vubec odpoved na ten dotaz, ale myslel jsem to dobre (((-:

0 0
        • biker007  

velikosti ramu:)?

0 0
    •  

tak sem to byl znova premerit a ted se mi to prohlo skoro o 1,5 mm na celkovou vzdalenost, asi naka chyba mereni ;) Ma vyznam davat podkovu, vyplati se to??

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.