Zadní hrubší plášť Tubeless

21 nepřečtených
  • pajan

    Zdravim,

    přemýšlím o bezdušácích, ale můj současnej plášť na zadku neexistuje (teda podle toho co jsem zjistil) ve verzi tubeless. Jedná se o Michelin CountryTrail.

    Mohli byste mi doporučit něco srovnatelnýho? Chci hrubší vzorek s tvrdší směsí, větší výdrží a skvělým záběrem. Preferuju fakt jen záběr. Jsem zvyklý jezdit všechno na těžší převody a prakticky skoro s každym pláštěm hrabu :D CT byl v tomhle skvělej.

    dík všem za odpověď

    0 0
    • nox159  

      pokud ti vyhovuje dej dovnitr mliko a neres ;-)

      0 0
    • jachymk  

      Nobby Nic 2011

      0 0
      • nox159  

        Chci hrubší vzorek s tvrdší směsí – no ja ti nevim jestli mu radis dobre…

        0 0
        • jachymk  

          hrubší vzorek tam je a na něaký směsi jsou tam tři :-)

          0 0
          • nox159  

            větší výdrží… ;-)

            ne tohle si neobhajiš, NN vzadu dlouho nevydrzi… ;-)

            0 0
            • MlokCZ  

              Jako že mi RaR vydrží na zadním dlouho, tak NN 2,4 UST vydržel o dost méně, jen 1500km, což je na mě a jinak u všeho (na RaR dávám více než 2× tolik) dlouhé výdrže hodně málo.

              Pro tazatele pokud chce dlouhou výdrž, tak NN dozadu rozhodně ne.

              0 0
              • nox159  

                to mi zatim na zadnim NN 2,25 ( pacestar) drzi… odhadem na nem budu mit najeto nejakych 1000km (nemam kompa) a uz jsou ty špunty hodně ožmoulane… ale jeste ta čarka vevnitr videt jde… (2000km mi nevydrzi tipuju )

                ale jsem s nim spokojeny pres tyden si davam jen silnicu a na fula kde ho mam sednu jen o vikendu a to si davam max 150km/vikend spis mene…

                mi to vydrzi cca na sezonu… s jizdnima vlastnostma jsem spokojeny takze pro moje vyuzti dobry plast pro zakldatele jiste ne :)

                0 0
                • MlokCZ  

                  Já jsem s tou výdrží taky neměl problém, on byl stejně slušně pořezaný (i když nic nešlo úplně skrz, ale pár řezanců k tomu mělo hodně blízko), co jsem měl ty NN na dvou akcích v horách.

                  Letos zatím jezdím vzadu RaR. Uvidím jestli teď na dovolenou do hor nedám zase NN i dozadu. V každém případě ale zůstávám už u 2,25. Ty 2,4 držely lehce lépe, ale rozdíl hodně malý a byly těžší (v UST už 820–840g, to je už hodně) a pomalejší.

                  0 0
                  • pepek  

                    Já jsem dnes po nějaké době co jsem jezdil Nano, dal RaR znovu dozadu a byl jsem docela zděšen. Po tom, co jsem si zvykl na Nano, tak je teprve jasně vidět, že ten nový RaR vůbec nedrží. Dnešní sjezd po mokrých kamenech byl přímo horor a i jinde to bylo docela špatný. Ten široký, souvislý středový pruh s malými mezerami je prostě peklo. (Starý RaR byl v pohodě) Koupím asi znovu Nano, i když se mi na něm utrhla patka . Je sice měkčí, než dřív a vypadá že dlouho nevydrží, ale poměr: grip x odpor(x cena) má výborný.

                    0 0
                  • nox159  

                    ja prave ze uvazuju ze dam RR 2,25" dozadu pokud zustanu u anthema pokud se mi povede ten blur tak necham jiste NN

                    s odolnosti problem nemam (vozim bez ochran) , spis teda s tim pocitam ze to proste odolne nejsou a muze se stat ze za sezonu znicim 4 plaste… ale s tim rizikem jezdim… nejezdim dal nez 50km od baraku ( vic nez 100km v terenu si fakt napohodu nedavam…) takze i kdyby tak si pořeším odvoz… ta lehkost jizdy… mi za to stoji…)

                    0 0
                • Jenda  

                  hmm na 2.4 mi ty carky zmizely uz po nejakych 300 km :-/ ja jsem se schwalbe skoncil fakt nehodlam kupovat gumu u ktery mi to vychazi 1 kc/km

                  0 0
      • lidumil  

        Musím souhlasit – mám tenhle Hutch Toro, má hrubší vzorek i po stranách, drží.

        0 0
    • biker007  

      doporucil bych continental vertical ust 2.3.. skoda ze se uz nedela:( pokud bych je nekde nasel tak si vemu do zassoby aspon 3ks:) na jezdeni v alpach v narocnejsim terenu (hlavne ostre kameny)sem nic lepsiho zatim nenasel.

      0 0
    • pajan  

      Díky za reakce. Moc se mi líbí ten Toro. Jen bych tam chtěl něco užšího a 1.85 už mi příjde zase moc anorektická. Kolik má reálnou šíři v cm? Dík

      0 0
    • jecnak  

      Pocitas s tim, ze tvrda smes klouze na korenech, asfaltu a kamenech?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.