Vlakem či busem s koly do zahraničí

8 nepřečtených
  • Hajis

    Ahoj, rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s cestováním vlakem či autobusem do zahraničí? S přítelkyní budeme mít asi týden a půl dovolené a říkali jsme si, že bychom mohli někam do zahraničí trochu pojezdit tamní lokality. Jezdí něco přímého (bez přestupů) například někam k moři? Z přestupů mám fakt panickou hrůzu a chci opravdu jen přímé spojení Česká republika – Kamkoli kde je hezky :)

    0 0
    • Josef Panek  

      Bohužel žádný. Delší dobu jsem to tedy neřešil, ale ve dvou se vždy vyplatilo popojet autem, protože bus/vlak stál pro 2 s kolama nesmysl. Bohužel.

      0 0
      • skorpion  

        asi tak. Busom som bicykel nikdy neskusal. Vlakom sa to oplati jedine pre jednu osobu. Ak idete dvaja, uz je lacnejsie ist autom (nehovoriac o inych vyhodach…).

        0 0
        • Hajis  

          Auto bohužel nemáme :( Jsme ¡¡zelená¡¡ rodina :D )

          0 0
    • Smazaný účet  

      Jezdí přímé vlaky z Brna do Hamburgu, Berlína, Vídně, Grazu, nebo z Přerova též do Vídně, Budapešti, Bratislavy a Varšavy. Pokud si z toho něco vybereš či nevybereš, je na tobě ;-) Jinak nejsem si jistý, ale přes léto by měl jezdit vlak do Chorvatska.

      0 0
    • Pete1985  

      Hadam, ze to bylo prvni misto, kde ses dival:

      http://www.cd.cz/…a-kol/-5183/

      0 0
    • skorpion  

      prestupov by som sa nebal. Ideal je 30–60 minutovy odstup medzi vlakmi, co vykryje aj mensie meskania a zaroven to nie je dlhe cakanie. 1–2 prestupy sa daju zvladnut bez problemov. A ked prestup nestihnes, tak no worries, pojde dalsi vlak ;) Skus sa este zamysliet nad lietadlom. Ci to nahodou nevyjde dokonca lacnejsie. Sice s bicyklom asi tazko, ale zas az taky rozdiel oproti vlaku by to do niektorych destinacii byt nemusel. Skus hladat…

      0 0
    • soltero1  

      Nedoporučuji. Pro 2 osoby, 2 kola, Brno- Viden tam a zpet za neuveritelnych 3.215,– :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.