Vidlice SR Suntour Epicon RL-R Lite Air 100mm (pomoc prosim!!)

8 nepřečtených
  • jenda95

Pomoc!! :)

Kde se prosim dofukuje vyse uvedena vidlice (je z roku 2014)? Ja tam zadny ventilek nenasel – vpravo nahore je remote lock, vlevo nahore jsem nasel uzaver, pod kterym jsem doufal ve ventilek, tak jsem ho 27 klicem otevrel… a vidice se cela vyfoukla :( (je tam nejaky zlty valecek a primo dira do vidlice)

Vpravo dole je nastaveni odskoku, kde zadny ventilek nevidim a vlevo dole je nejaky sroub, ten jsem v zoufalstvi odsrouboval (imbus) ale pod nim taky nic neni.

Potrebuji jet na vikend na kolo, servis daleko a maji plno … a je jenom potreboval trochu dofouknout vidlici!!!!

0 0
    • jannk  

Vlevo nahore jsi mel povolit jen tu korunku a ne cely uzaver :)

Zasroubovat, sundat jen korunku s napisem AIR a dofoukat. Jestli to zpusobilo nejaky jiny problem ale nevim …?

0 0
    • Vilém  

Neskutecny.

Pritom staci napsat do googlu epicon air a vypadne more fotek, pripadne videa na YT.

0 0
      • jannk  

tak ja to zase chapu, clovek je v garazi, vi zhruba, kde ma ten ventilek byt, korunka nejde sundat, tak se vezme klic … a je to :) Nekde tu i bylo vlakno o servisnich kisksech.

Ale fakt by me zajimalo, jestli to te vidlici nejak vadi, myslim, ze pokud to spravne zasroubuje, tak ani ne.

0 0
        • Vilém  

Pokud nestrha zavit matice s vyntilkem, nebo neposkodi o-krouzek, tak to nema cemu vadit. Hlavne, ze ho to netrefilo.

0 0
      • jenda95  

dekuji, dekuji opravneno. Kdyz na tom videu mu ta korunka jde dolu sama … mi nesla ani nahodou, tak jsem si myslel, ze je spojena s tou matkou dole aby sla sundat klicem – a uz to bylo.

Snad ted nebude utikat, nerak bych cely vikend nosil sebou 2 pumpicky :(

0 0
        • abel  

ono na videích z fabriky to jde vždycky snadno:-)

nesmíš to moc dotahovat jen velmi lehce, jinak to příště zase nepůjde. pomůže přidržet hadrem, i klepnutí kladivem to povolí.

závit namaž vazelínou a nic neunikne.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.