• peacemaker

Poradil by někdo jakou novou vidlici na 26 kola 160–180 zdvih krk 1 1,8?Je to hlavně z kopce,kořeny polňačky atd.Viděl bych to cca kolem 10 000,díky

0 0
    • novas752  

Enduro/DH vidlice na polňačku? :D

0 0
      • peacemaker  

no nemam 2 kola tak na tom jezdim všude, ale jak sem psal hlavně z kopce, potřebuju poradit jakou značku ,čemu se vyhnout atd, je přece jedno na co ji mám, mě 160 zdvih vyhovuje

0 0
      • pavlik6022  

tak ty škatulky tolik neprozivej, sam vozim 180 a dh to rozhodne neni

k veci , omrkni nového duroluxe, cena by mohla být prizniva , měl jsem starsi verzi a max spokojenost

0 0
    • chyna.cz  

Auron?

0 0
    • peacemaker  

jo ta vypadá dobře, nějaký zkušenosti?

0 0
    • peacemaker  

Ještě sem zapomněl že na 20 mm osu

0 0
      • Carloss  

Tak to jedine ten stitch, pokud musi byt nova. Resil jsem to dva tydny zpet, ale shanel jsem taper krk, a to je jen durolux kterej stoji nesmysl..

0 0
        • wilda81  

Přijde mi, že zrovna Durolux nabízí jeden z nejlepších poměrů cena/výkon.

0 0
          • Carloss  

To ano, ale stejne se mi z te ceny chce zvracet :)

0 0
            • pavlik6022  

myslíš za 2016?

0 0
              • Carloss  

Tak nejak celkove mi to prijde hodne :) a vyber vidlic s 20mm osou je dost tragickej.. nakonec jsem na prechodnou dobu vzal z bazaru domaina i na XC kolo (a snizil ho na 160mm)a cekam na nejakyho bazarovyho duroluxe… ale z citlivosti pruzinove vidle jsem vycakanej jak mamina z prvniho vysrani do nocniku.. se vzduchovym pepiconem se to neda srovnat..

0 0
                • pavlik6022  

ja mam teď fox float 36 2015 a moc nadšený nejsem. Durolux z TT mi sedel vic. uz jen takova malickost jako je vyndani predniho kola. Fox imbusem, Dx packou, a citlivost průměrná, kdybych si tu vidlu kupoval zvlášť a neměl ji na kole tak bych asi byl nasranej :)

0 0
                  • Carloss  

Na pevnaku pepiconem jsem hrozne trpel na bolesti prstu, po dnu v parku jsem neudrzel ani hrnek s cajem.. po koupi FRka a maslove citlivym domainem je to uplne jinde, takze pro me urcite je citlivost to hlavni a oba moje domainy zerou i mravence

0 0
    • MirosPikos  

Suntour Durolux R2C2.

0 0
    • peacemaker  

Taky pokukuju po téhle

http://www.kupkolo.cz/…-2015_z4375/

0 0
    • peacemaker  

De mi hlavně o to aby něco vydržela,aby se nezapichovala při jízdě (vážím 95 kg) a aby šla dobře servisovat

0 0
    • pellsroot  

To chceš dát 160–180mm na ten genesis? To akorát praskneš.

0 0
    • alinceb  

Co nějaká bazarová ? Na dolekopu jich bude víc rozumných. Jen bych se vyhnul nabídkám uživatele KuciDH…

0 0
    • peacemaker  

ten durolux je fakt drahej,za tu cenu bych chtěl asi tu marunu 55r ,ale docela uvažuju o tomhle

http://www.dookie.cz/…mm/d-112110/

nemá ji někdo, jak sou na tom rst se servisem?

Bazaru bych se radši vyhnul

0 0
      • pavlik6022  

ja bych se radeji vyhnul te rst, ale pokud si vystacis jen s nastavením odskoku …

0 0
        • peacemaker  

tady má ještě tohle ale je to stitch ait disk, na pohled mi ale prijde stejná

zdvih: 160 mm

systém pružení: vzduch – olej

nastavení předpětí: ano

nastavení odskoku: ano

blokace: ne

0 0
      • Concorde  

To RST fakt ne. Sice uz to neni tak tupa vidlice, ale o nejakem sofistikovanejsim tlumici se mluvit neda. Marzocchi nebude spatna, ale opet nevim jak je na tom Rkova verze s tlumenim oproti treba CR nebo NCR.

0 0
        • Concorde  

Ted jsem si uvedomil, ze 55 se nedela v NCR, ale to je irelevantni.. :)

0 0
          • peacemaker  

:) trochu se bojim ,teď mám marunu 55 ata a odešla tak asi skusim toho santoura

0 0
    • peacemaker  

Takže teď je to durolux vs Marzocchi 55 R, nějaké nápady ještě?

0 0
      • Concorde  

Pokud se ti podari sehnat durolux RC2 s rovnym sloupkem, tak ten. Pokud ne, tak bych sel do marzocchi. Ikdyz za tu cenu zadna hitparada.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.