Váš názor na Gt Avalanche X 011

9 nepřečtených
  • gambo11

Zdravím, velice by mě zajímal váš názor na tenhle stroy. Moc se o něm nikde nemluví, žádná recenze, ticho po pěšině. Celkem mě zaujal cenově, výbavově i vzhledem. Jezdím ve směs cyklo trasy, les, semtam nakej polet. Vypadá jako docela hravý kolo, co myslíte? I ve velikosti XL vypadá pěkně. Pořídit či nepořídit? :)

0 0
    • Azmir  

Za tu cenu úplně v pohodě, hravé to bude, na cyklostezky bych se s tím asi trochu trápil, ale když se vymění pláště tak možná i pojede. Bral bych to jako spíš hravější kolo na malé vyblbnutí.

0 0
      • gambo11  

Mmm, tak to sem pěkně v pytli :D v týhle cenový relaci nemůžu nic moc najít, snad už jen toto To by mi připadalo ještě jako nejschůdnější řešení.

0 0
        • Azmir  

To raději to nano, zaskar má celkem závodní geometrii a pokud nejsi chrt nebo závodní typ tak bych ho asi nechtěl, mohly by tě z něho bolet záda nebo ti vadit natažený posed.

0 0
        • Ossis  

Pokud se nepletu, tak zkušenost s ním má White(nějakýčíslo). Podle mě pro něj bude platit víceméně totéž co pro normálního avalanche, akorát je třeba vzít v úvahu vlastnosti té vidlice.

Otázkou je, co si představuješ pod těmi polety. Ještě mě napadá, že za dobrou cenu by ještě mohl být Amulet 11.4.

0 0
      • weekend warrior  

nepíše cyklostezky, ale cyklotrasy, mezi tím může být diametrální rozdíl.

každopádně to Xko je takovej hravější trail bike + zvládne nějaké blbiny – na asfaltové cyklostezky to není uplně ideál, Zaskar je spíš xc sportovec ale nebal bych se ho…pojede to a v případě že to bude moc chrtí bych měnil rodla za vyšší a o fous širší + možná kratší představec

Azmir: Nano? Co to? A posed , alespon z fotky jeste horsí/položenější něž ten zaskar

0 0
    • ClAyD  

Já bych ho vzal. Je hezký, hravý a nezničitelný.

0 0
    • Silkroad  

Zdravím,

nevěděl by někdo kde sehnat toto kolo ve velikosti L pod 20000,–? Obvolal sem už hodně obchodů co ten bike nabízí, ale pokaždé mi akorát oznámili, že už není. Kdyby mi ho někdo sehnal byl bych velice vděčný:).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.