• Mr.Cookie

    podle toho, co mám možnost si tady občas přečíst, tak si připadám jako debil…a to z toho důvodu, že mám rám Kelly's a k tomu navíc dokoupenou vidli Manitou…upřímně řečeno nechápu, co proti oběma značkám některý máte, já sem naprosto spokojenej…

    Anketa: Připadám vám jako debil s Kelly'sem a Manitou????

    Ju
    2x
    11%
    Ne
    16x
    89%
    0x
    0%
    0 0
    • simon111  

      Radši kolo nafoť a hoď sem..

      0 0
    • enjoy  

      no co asi tak chces slyset..?:-). kellys je na hovno a manitou taky.tak a je to,rekl jsem to. ps:muj prvni jakoby bike byl kellys a moje provni skutecna vidle byla manitou:-)

      0 0
      • Radek Broz  

        Málokdy máš pravdu a tohle je právě ta chvilka;-)

        0 0
      • maxtor  

        Úžasný přísspěvek – víc než o kvalitě Manitou nebo Kellys vypovídá spíš o tobě.

        0 0
        • enjoy  

          hmm:-) anebo spis o tobe,huso potrefena:-))

          0 0
          • maxtor  

            Ale naopak, mě může urazit jedině inteligent, takže v pohodě.

            Hele Enjoyi, nechci se s tebou tady dohadovat, ale napsat větu kellys je na hovno a manitou taky mi přijde hodně trapné. Když už nic, tak se můžeš dotknout těch, kdo tyto značky spokojeně používají. Já sám jich pár znám a sám mám Blacka, který svou práci odvedl a po sezóně půjde zaslouženě do důchodu.

            IMHO když už to chceš skutečně takhle napsat, na což máš pochopitelně právo, tak by nebylo špatné napsat PROČ si to myslíš. Jinak to totiž vypadá, že jen nevíš, čím bys přispěl tak jen píšeš sračky.

            0 0
            • enjoy  

              jezkovi voci! takze je to jinak..,ty si jenom proste nepochopil co jsem tim chtel rict.cti mezi radky. kdyz v dalsi vete hned napisu ze moje prvni skutecny kolo byl kellys a prvni skutecna vidle manitou(kterou mam dodneska),tak to znamena ze skutecne myslim tolik vazne ze jsou nahovno?skutecne? ty ses toho hrozne chytil,to je asi ta chyba. je to mozna sloziteji napsany,takze to asi ne kazdy inteligentnejsi clovek pochopi.protoze nad tim moc premysli,vis?:-D opravdu jsem to nemyslel zle,ver mi:-)

              0 0
    • xetron  

      proti Manitou sem nic neměl dokud kamošovi nezačla blbnout a pak ještě jednomu Proti kellysu taky nic nemam ale sám bych si ho nepořídil…A taky jsem chudý student…

      0 0
    • L_i  

      Kellys neznám, krom toho, že je to oblíbená značka jednoho známýho co sežral šalmounovo ho..o. Myslim, že pokud neprdne odvede svojí práci stejně jako ostatní. Z manitou znám splice airassist 05 80mm – byla docela dobrá – ale v tom zdvihu je to o ničem, splice 06 130mm AIR taky nebyla úplně zlá, ale v tom vyžším zdvihu se projevovaly tenčí nohy a to že v zimě vůbec nechodila (mazání vazelínou) a TRACE FFD co má moje kamarádka – je to statečná vidlice po roce a půl (ježděná v zimě a hodně – WTB a mnoho dalších)bez namazání pořád funguje. Za ty peníze (cca 2k)… O6 Manitou měly neodolnou povrchovou úpravu vnitřních nohou. Teď mám marzochu drop off 2 06 je z nich jednoznačně nejlepší – fakt chodí, ale je to rozdíl tříd… (ta má zase neodolnou pov. úpravu vnějších nohou a korunky – vnitřní nohy super). Jinak bys taky moh napsat co tam máš za manitou – na tý fotce je H vidět. Vyzerá jako skareb, ale ten nápis neni vůbec vidět.. nevim. Já bych manitou do šrotu neházel každá značka má povedenější a míň p.modely, další rok může bejt všechno jinak. PS postřehy od jinud – Kámoš jel na kole s man. Nixon – je to zatvrzelej marušák, ale říkal, že chodila dobře.

      0 0
      • Volf  

        Mám Blacka Elite 03 a když používám origoš vazelínu, tak chodí i v zimě. Jinak si myslím, že je to super vidlice.

        0 0
    • mr.nobody  

      hele já mám meridu a taky nevím, co tady všichni proti ní mají :-)

      0 0
    • dancing dog  

      Já teda kellyse nemusím, ale vím dobře, že je to taková iracionální antipatie, nemůžu proti němu říct ani slovo, protže s ním mam 0 zkušeností. manitou dělají podle mě jen hodně méně bytelných vidlicí, takže taky nic pro mě, nicméně nechápu, proč by tou značkou měl někdo pohrdat.. Buď v klidu…

      0 0
      • maxtor  

        Přesně tak – znám borce, který ne Kellys Hacker vyhrával maratóny (Petr Hynčica) – evidentě to šlo. Ty vidlice – přesně jak píšeš. Neznám sice přesně současnou produkci, ale dřív to byla R7 nebo Skareb, popř. Black, které byly celkem měkkě a na druhé straně Minute, která je zase spíš taková All mountain. Nějaká alternativa Reby mi v nabídce Manitou chybí.

        0 0
    • kubad  

      hele já mám Lefty a taky nevím co proti ní všichni mají :-) neřeš blbosti a jezdi.

      0 0
    • Omen  

      kluci neblbněte a neřešte to .Srovnávat se z lidma kteří si vydělávají .Berte to tak že nejde o to na čem ale jak jezdíte .A hlavní je že vás to baví .Až budete zaměstnaní tak si taky můžete pořídit dražší kolo a lepší komponenty.Jo je fakt že dobré vybavení udělá své ale každý má určité možnosti a tak se nenechte vytočit tím že tady někteří „machři“ zesměšnují vaše biky

      0 0
    • kudlanka32  

      proc…hlavne ze mas bika…si vem ze by nebyl:)

      0 0
    • mosquito  

      jako debil mi bohuzel pripada autor – tak bud mam kolo se kterym sem spokojen a je mi jedno co kdo rika, nebo mam kolo nahovno a neco s tim delam

      0 0
      • enjoy  

        no dyt.on je prave ve fazi kdy se ujistuje.pak s tim zacne neco delat.

        0 0
    • mr.antik  

      Nikdy bych nikoho nesoudil proto, jaký má kolo. Ale nelíbí se mi „Kellys = kolo chudých“, protože ta kola zas tak levná nejsou (možná dražší než kola Pells, Amulet nebo Maxbike), ani v tom segmentu nejsou nijak kvalitativně horší, jen jsou prostě vzhledově ošklivá až odpudivá, proto tolik poznámek.

      Pověst Manitou je zas pošramocená masovou produkcí Skarebů (jeden čas byly snad na všech kolech) a jejich poruchovostí.

      0 0
      • pajasimi  

        dovolím si tady jen jednu poznámečku:) pošramocená pověst skarebů může být způsobena poruchovostí, ale nikoliv masovou produkcí (může, ale je to nefér)..totiž to, na kolika kolech se objeví neni vina manitou, ale spíš „výrobců kol“, kteří těmito vidlicemi svoje kola osadili nn? nebo se pletu?:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.