3× sláva :-)
3× sláva :-)
Vypadá dobře. Cenovka trochu nastřelená, ale jestli to bude makat tak jak píšou, tak pecka.
Na první pohled mě zaujala výdrž baterie + detekce vozidel jedoucí stejnou rychlostí.
Na druhou stranu odmítám sledovat autíčka přes půlku displeje. S některými datovými obrazovkami to snad ani nepůjde skloubit..
Ale těším se na reálné zkušenosti, protože ve starém radaru mi už pomalu začíná umírat baterie :-)
Puntíky po straně za mě OK. Na kole mi malá 540 stačí a ty animace buď schovají téměř vše nebo budou stejně k prdu. Jsem zvědavý na kompatibilitu XX40 řad.
Podle mě to bude samostatné datové pole – buď ho zobrazíš nebo ne. Standard v systému asi zůstanou puntíky. To by nebylo použitelné, aby na všech obrazovkách bylo takhle velké datové pole.
V odkazu je pole užší, takto to bude použitelné. Podpora x40 na posledním FW.
Jojo možnost měnit jas je fajn, ale dálnice přes půl obrazovky je na pikaču, třeba to půjde taky nějak nastavit nebo to možná ošetří Smart Bike Light
Podpora je následující:
Edge 540 | Edge 540 Solar
Edge 840 | Edge 840 Solar
Edge 1040 | Edge 1040 Solar
Edge 550
Edge 850
Edge 1050
a hodinky nic ??? to snad ne nevim kolik let cekam na usb-C radar a nakonec si ho nekoupim protoze mi nebude fungovat s Fenixama …
Tady hodinky jsou…
Deset sekund hledání, máš to dole v odkazu
Takže se staršími Edge (např. 530) nejspíš fungovat nebude. :-( Škoda.
Podle me bude. V seznamu podporovanych zarizeni je i 520 plus.
Zajimalo by me za co ty negativni palecky :-).
Alespoň ty kompatibilní cyklocomputery jste mohl uvést všechny. Chybí Vám tam např. i dost hojně používaný Edge Explorer 2. Samozřejmě každý si to může dohledat, ale jakou má potom ten Váš seznam informační hodnotu?
Je to seznam přímo ze stránek garminu a netýká se obecné kompatibility ale funkce Advanced Vehicle Tracking.
Konečně je možné nastavit systémově jas a délku blikání. Jsem zvědav, jak dobře bude fungovat ukazování jízdních pruhů a velikosti vozidel. Hurá USB-C.
Pěkná výdrž baterie:
jen na to moje ježdění je to docela drahý špás… stačilo by mi, kdyby udělali replacement baterku do 515 :-)
To určitě neudělají. Na druhou stranu pinout aku je jasný a rozměrově je to nekomplikované. Šlo by standardní aku vyměnit za 18650, dotisknout nové zadní hlubší záda. Když budu mít čas, tak po koupi nového, to udělám – https://www.mtbiker.cz/…ulatoru.html
Na toto jsem koukal, ale jsem příliš nezručný :-)
Do toho! To by (nejen me) zajimalo????
A pro Jiřího verze 820 StVZO :D
Vypadá to, že neblikajíci verze pro Německo bude mít stejné číslo v označení a doplněnou normu v názvu.
No konečně! To bude u mně poprvé, co si hned objednám nový model Garmina, aniž bych špekuloval nad cenou, zkušenostmi ostatních atd. :-)
Divam se dobre, ze je potreba novy drzak?
Podle prislusenstvi bych rekl ze ne, je tam uvedena kompatibilita jak 515 tak 820.
Dle videa je tam stále bajonet…
A nejaka informace, proc je nova verze? Ma tento drzak nejake vyhody oproti puvodnimu?
právě že to nevypadá na novou verzi
původní: https://www.garmin.com/…10-10644-12/
Původní, fixovaný gumičkou, používal jen O kroužek. Takže se snad bude méně kroutit a hlavně pokud praskne, tak druhá část ho podrží na sedlovce. Ale stejně kvůli aerosedlovce na silnici zůstanu u custom 3D tisk řešení a u gravelu u pevné objímky.
Recenze GP Lama
Zazněla tam celkem důlěžitá informace ⇒ vyměnitelná baterie (kvůli nařízením).
Nevim jestli me to presvedci k prechodu kvuli te 2× vetsi cene, ale tohle je plusovy bod pro novy radar, stejne jako pro edge 850. Vlastne je to plusovy bod pro EU :-).
Jeden z mala :-)