• Foogeez23

    Dobrý den,

    můžete mi někdo doporučit prověřený penzion na jižní Moravě, na řece Dyje, nejlépe poblíž vodní nádrže Nové Mlýny?

    Děkuji za tipy.

    0 0
    • vitan  

      Perná a ubytování U Maňáků. Mají vlastní vínko:)

      0 0
    • Martin  

      Pavlov, penzion Nad jezerem. jsou velice ochotní.

      v Pavlově jsem sháněl ubytování na prodloužený víkend kolem 8. května. přímo v tom penzionu sice volno neměli (na ten termín bylo obsazeno skoro všude), ale sehnali mi ubytování u jejich známých v jiném penzionu, se kterým spolupracují. takže za mě můžu jenom doporučit, jsou fakt ochotní.

      0 0
    • Foogeez23  

      Děkuji za tipy,

      ještě jsem objevil nádherný, nově zrekonstruovaný Penzion Pastuška v Brodu nad Dyjí.

      0 0
      • petrbw  

        proč tu spamuješ.My jsme po tobě žádný tip nechtěli.Tyhle týpky co se zaregistrují, zeptají a hned hodí link aby odpověděli sami sobě jinde mažou bez pardonu.To jste tak chudí, že si tu nemůžete zaplatit reklamu?

        0 0
    • MaNs  

      Za sebe můžu vřele doporučit Café Fara v Klentnici, nadherné ubytování a vynikající kuchyně.

      0 0
      • Meduza  

        No nevim, pokoje jsem nevidel a spatne to zvenci urco nevypada, ale byl jsem tam pred tydnem a to jidlo zase az tak wooow nebylo. Nechali jsme tam s flaskou vina (jednou z nejlevnejsich) skoro litr a musim rict ze jsem z toho vodvarenej nebyl. A to jsme ani nestihli ochutnat ty jejich dortiky. Ty jsou, jak jsme se pak dozvedeli ta hlavni atrakce :)

        0 0
      • archibalda  

        tak za sebe coby skoro místního, můžu jen poznamenat , že Cafe Fara čím je známější a čím víc lidí tam zajíždí, tím je horší. Srovnávám poslední 3 roky, dnes tam ani nepáchnu, jediné co se zvýšilo jsou ceny a počet míst k sezení. Jinak co se tématu týká , tak jednoznačně doporučuji penzion Balloon Horní Věstonice, super ubytování, super servis, bazén, krásná zahrada pro děti a navíc Adventure Golf.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.