Jižní Morava - vinné sklepy Znojmo

4 nepřečtené
  • TomasWink

    Chystám se na kolo dovču po jižní moravě – omrknout vinice, sklípky atd. Byli jste někdo? Jde mi hlavně o typ na ubytování a kdyžtak doporučení nějaké trasy. Ideálně bych si představoval nějaký kemp (chatky).

    Díky

    0 0
    • petrbw  

      Já se teď vrátil z Břeclavi.Stra­tegické místo.Byli jsme 4 dny, každý den jsme vyjeli na jinou stranu.Výlety do pohody.Valtice, Lednice,a tak.Nemá cenu honit kiláky.V Břeclavi jsme si v informačním centru koupili cyklomapu za 90,– (DOPORUČUJI!!)­.Krásně vymyšlené cyklostezky.U­bytování v Břeclavi jsme měli levnější v soukromí.V baráku u paní za 250,– na den a osobu, na zahradě má i chatičky za 150,– na osobu a den.Záleží jak jste nároční.My to měli jen na přespání takže pohoda.

      0 0
    • Kouba_2005  

      Po zkušenostech doporučuji ATC Apollo v Lednici. V hospodě pak vždycky narazíš na někoho, kdo tě vezme do svýho sklípku, aby se pochlubil … nám se teda jednou stalo, že nás odvezl pán do sklípku, odtamtud nás jeho fotr vyhnal, páč to bylo jeho a my pak uprostřed vinohradu, netušíc kde jsme, hledali cestu ven.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.