Specialized nebo Superior - kolo pro prcka (16")

14 nepřečtených
  • Kóča Popovič

    Dobrý den, rád bych Vás požádal o názor, které kolo pro juniora zvolit – obojí hliník (relativně lehké), stejná cena, … víceméně shodné. Jde mi spíše o osobní zkušenost s těmito koly, pokud máte. Děkuji za každý názor. www.specialized.cz/new/kolo.php?… www.superior.cz/…ds/bike.html?…

    Anketa: Specialized nebo Superior?

    7x
    28%
    18x
    72%
    0 0
    • Al_Bunda  

      Poradit ti je velice tezky, byt tebou bych se rozhodoval podle techto kriterii. 1.Vidlice – musi to byt znacka co neco znamena, na funkci nehled pokud bude nejaky problem zalozis nove vlakno a zeptas se, vzdy se nekdo najde, kdo poradi jak ji zprovoznit tak aby fungovala jako vidlice a ne jako tyc k rajcatum. Preci nechces aby se mu deti na piskovisti smali ne? 2. Ram – Zase to same proste znacka, znacka, znacka, pokud bude problem zalozis vlakno.......­..Preci nechces aby se mu deti na piskovisti smali ne? 3. Rafky, naboje, draty, palste a duse – viz bod 1 a 2 preci nebude mit na kole nejake neznackove a lacine komponenty, nebo nedejboze nejakou znacku, ktera je opovrhovana. 4. Predstavec, riditka – viz bod 1, 2 a 3. 5. Kliky, prevodniky, slapky, retez, kazeta – viz bod 1, 2 a 3 No mozna jsem na neco zapomnel, preji hodne stesti juniorovi na novem kole a snad neutrpi nejakou psychickou ujmu z nevhodne zvolene komponenty ci znacky. Takova nezodpovednost by se s nim mohla tahnout cely zivot a jeste v dospelosti by se mu devcata posmivala za chybu z ranneho mladi :-)))))))))))))­)))))))))

      0 0
      • Kóča Popovič  

        Rád bych ocenil smysl pro ironii, Bundo, ale seš bohužel pouhý popleta, který možná utrpěl psychickou újmu sám. Nejde mi o značku, ať si je na rámu napsáno třebas Al Bunda – Boleslav. Hledal jsem dětské kolo s rámem a komponenty z hliníku, tudíž lehké. Jinak je to vůkol samá ocel (o 2–3 kg těžší a čtyřletý prcek s tím má co dělat). Cenově je to takřka totéž, co ocelová produkce, takže fakt netuším, co nabrousilo Tvůj ostrovtip. Jinak budu rád, když mi dáš tip na něco „méně snobského“.

        0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

      Sem se uklik, chtel se podivat na toho superiora. Je to jedno, hlavne aby to nemelo misto lozisek kluzny plasty, cim lehci tim lepci. Cim hezci tim vic ho budete muset hlidat. Poptej se po znamejch, nejlepsi jsou ty dvacet let stary predglobalizacni. Za rok a pul stejne budes kupovat 20".

      0 0
    • JMT  

      ten spec je o moc hezci

      0 0
    • mechanik  

      Ten Spešl.. je moc hezkej:-) Nic méně moje holka má toho Supa akorát dívčího:-) Zapouzdřenej střed, lepší kliky, přední V-brzda, zadní poctivé lehce jdoucí České torpédo!!! 100% lepší je ten SUP!!! :-)) www.bike-forum.cz/…se_biky.html?…)

      0 0
    • Mažar  

      Mou odpověd nepočítej, sem se uklik… této kategorii nerozumím, nato mám ještě dost času :-)

      0 0
    • petebike  

      tedy jako speslik je nadhernej, jestli je to pro kluka tak speslika :-)

      0 0
    • Manas  

      Sakra, sem se uklik. Libi se mi vic ten Sup.

      0 0
    • Kubiczech  

      Promin, chyba. Ja bych chtel Spesla…

      0 0
    • jecnak  

      Sup je lip udelanej – mimo jinyho treba takovy malickosti jako matice s kulatym zakoncenim atd. Jinac se plne stotoznuju s nazorem mechanika.

      0 0
    • MARIN  

      Jelikoz je cena stejna ja bych bral Specialized – aby pasoval do rodiny. V zari-rijnu az budou slevy tak ho pro prcka budu kupovat :)

      0 0
    • Kóča Popovič  

      Děkuju Vám za názory. Bude to ten Superior.

      0 0
    • homat  

      Koupil jsem Spešla (12"), líbil se mi. Nevýhodou je že synek odmítá šlapat, takže je spešl v zahradním domku a jezdíme teď na tomhle www.azub.cz/…lo/index.php..

      Výhoda u Spešla: doživotní záruka na rám :-)))))))))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.