• Pacholek

Ahojte všichni!!!

Mám takovou prosbu- stal jsem se majitelem pulsmetru s725× od polaru. Koupil jsem to " z druhé ruky" a bohužel u něj nebylo CD s programem pro PC, jelikož ho ten týpek prý nemohl najít. Proto jsem se chtěl zeptat a moooccc požádat kohokoliv, kdo by byl tak hodný a poradil, kde bych ten software mohl sehnat. Nebo kdyby se snad někdo našel, kdo by mi udělal kopii toho cd a poslal poštou nebo dal někde na netu ke stáhnutí (rapidshare nebo tak) tak by to bylo SUPER.

Děkuji moc za jakýkoliv příspěvek!!!

Kolu zdrar :-)

Pacholek

0 0
      • Pacholek  

Ahoj Jecnaku :-)

Děkuji moc za ten link. Na těch stránkách jsem se koukal už před tím, ale ke stažení je tam „jen“ 30 denní trial verze toho Protrainer 5. Nevíš náhodou, kde by se dala sehnat full version nebo co potřebuji k tomu, abych měl z toho tu full version udělal??? Jde mi o to, že pokud by se tam při té registraci software zadávalo třeba seriové číslo od hodinek nebo něco podobného, tak bych byl v pohodě. Jinak se mi totiž za to cca 60euro platit nechce :-(

Díky

0 0
        • jecnak  

Je tam i PrecisionPer­formance zcela zdrarma, ktera beha s S725× naprosto bez problemu a nabizi temer identicke funkce.

Co se tyce Protraineru, tak pokud po nem presto tak touzis, tak mi napis na mail.

0 0
        • maxtor  

Kdyby se na tebe Jecnak vykašlal, tak se ozvi!!:-) Bikeři si musí pomáhat, no ne?

0 0
        • satur  

Nemáte někdo naskenovaný manuál k s725×? Nemůžu nikde najít.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.