• cubas

    Poslední dobou mě dost zlobí Polar 725. Většinou při ukončení záznamu (stiskem levého dolní tlačítka) dojde k resetu. Na displeji se objevi jeho matrice a po dvou vteřinách (nebo po stisku jiného tlačítka) se nastaví čas na 10:00, datum blbě, kalibrace výšky 0, profil záznamu základní. Už jedno mě to zlobilo – před cca 2 roky. Po servisu (údajně oprava „předsazení“) to pomohlo, ale poslední dva měsíce to zlobí znovu. Dneska mě jsem z toho byl dost nakrknutej – celej záznam 110 km v tahu. Nemáte někdo podobnou zkušenost a uplně nejlíp radu co s tím?

    0 0
    • Ricci  

      Jednoznacne servis,pokial je bateria v poriadku

      0 0
    • Flinker  

      Mam podobny problem. Pevne dufam ze je to len bateriou. Vsimol som si ze sa to stava castejsie pri nizkych teplotach. To by potvrdzovalo teoriu ze je to baterkou. Ak ma niekto ine skusenosti, rad sa poucim.

      Mimochodom, rozbehal niekto Polar precision software na Linuxe?

      0 0
      • cubas  

        bohuzel baterkou to neni. tu jsem minuly tyden menil.

        0 0
        • Flinker  

          Tak to je skoda. U mna by to baterkou byt mohlo, stava sa to castejsie za nizkych teplot. Poslem, uvidim :-)

          0 0
      • juli  

        K linuxu. Pokouším se PPV rozchodit v Ubuntu 9.10 pod Wine. Zatím mají problém některá zobrazení křivek. Momentálně je to funkční tak na 98% Oproti 9.04 značný pokrok. Myslím, že se mi podaří dojít k plné funkčnosti. Když tak se ozvi e-mailem.

        0 0
    • Zerocool  

      mě zlobí signál z pásu, naskočí až třeba po opětovném spuštění po 15 minutách činnosti, jako by potřeboval být vlhký nebo zahřátý– nevím:( přitom kadence a rychlost funguje okamžitě a bez problémů, nemáte někdo podobný problém? baterku v pásu jsem vyměnil…

      0 0
      • Mug  

        Zkus nejdřív dokonale očistit ty patenty, přes které se nacvakává vysílač (transmiter) i ty drátky uvnitř pásu. Pro okamžitou „přesnou“ funkčnost je dobré navlhčit místa, kde jsou obě sondy.

        Jinak mladej Svoboda mi munulý rok na SL tvrdil, že ona textilní čast těch sond časem (praním a používáním) ztratí hrubost a pak to měří hůř a méně přesně. Asi záleží jak často to používáš. Ten materiál dostane hodně zabrat, já mám tu pogumovanou část po třech letech používání docela zpuchřelou. Až to nepůjde dobře ani s novou baterkou tak asi jedině koupit nový pás.

        Ale mě pomohlo očištění a vlhčení ;)

        0 0
      • Ricci  

        Mne zacal pas blbnut uz po pol roku pouzivania,jed­noznacne je problem vo vrstvach v pase,ktore casom menia vlastnosti,horsie vedu signal a to tym skor,cim castejsie ho pouzivas,ale teraz som ho zacal pred jazdou kvalitne namacat a funguje na jednicku

        0 0
        • ehvie  

          Nie, nie je to tym.

          Po pol roku sa nemoze prejavit degradacia pasu pouzivanim.

          Tento problem co popisujes Ty (nie ten ktoreho sa tyka zakladajuci prispevok) je sposobeny nedostatocnou udrzbou pasu. Hlavne tych kovovych patentov. Pozri si ci tam mas biely povlak. Treba to vycistit nejakym rozpustadlom. Len opatrne, pretoze to rozpustatdlo (Pulirapid, Fixinela, …) sa nesmie dostat na textilny pas, resp, na tie vodive plochy.

          Pas je treba prat v pracke vzdy ked peres dresy, potom sa tento problem neprejavi.

          Stalo sa to mne a aj KAZDEMU kamosovi co ma pas of Wearlinku vyssie. Na T31 sa to neprejavuje.

          0 0
          • Ricci  

            Nemam tam ziaden povlak,pas periem vo vode po kazdom pouziti,zabudol som napisat,ze ho pouzivam skoro kazdy den…

            Blbne to tym sposobom,ze na zaciatku treningu hadze hrozne kolisave nerealne hodnoty a ked sa casom lepsie premoci,je vsetko ok… Teraz ho pred puzitim vzdy lepsie namocim a funguje super

            0 0
            • Zerocool  

              jak moc ho (po)močíš???:) normálně pod tekoucí vodu??

              0 0
              • Ricci  

                jj,trochu na to nalejem tenky prud vody

                0 0
              • MlokCZ  

                Já dávám jen 2–3 kapky, tedy namočím jen prst a tím pak sáhnu na elektrodu. Více netřeba a po více než třech letech používání pás funguje pořád zcela ok.

                0 0
                • Zerocool  

                  taky jsem to tak dělával, ze začátku nevlhčil vůbec, teď i kdybych na to vylil kýbel vody tak nic

                  0 0
            • ehvie  

              Veď píšem, treba prať v práčke, t.j. s práškom a tak. Samotná tečúca voda nestačí. Tie usadeniny tam nie sú uložené mechanicky, ale elektrolyticky.

              To že Ti to začne fungovať až po čase je jasný symptóm, mal som to isté než som sa dozvedel čo a ako.

              Predpokladám že tam už sú nejaké usadeniny, aj keď ešte nie sú viditeľné okom: Vyčisti to v nejakom rozpúšťadle (aj keď na stránke Polaru pred týmto varujú, ale mám to neoficiálne od dovozcu) a ak to budeš právať normálne v práčke, už sa to neprejaví. Ak to má niekto zanedbané, tak odporúčam tak 2–3 cykly Pulirapidovej kúry.

              0 0
              • Ricci  

                No nebude to take hrozne,riskovat nebudem,zatial staci,ked to lepsie namocim a funguje perfektne,meral krasne aj celu noc moj tep,lebo ma to zaujimalo :-)

                0 0
              • MlokCZ  

                Praní v pračce pozitivní vliv určitě má, protože jak už jsem psal, tak peru v pračce celkem dost (tak 10× jsem ten pás už pral) a samozřejmě to je s normálním prádlem, tedy s pracím práškem.

                0 0
      • cubas  

        jojo, to mi taky obcas dela. Dokonce jednou behem zavodu v pulce hodil nuly a az do cile se neprobral. Ale skutecne tomu pomohlo poradny ocisteni kontaktu a samozrejme navlhceni pred zapnutim. Bez toho navlhceni to trva tak 20 min nez se poradne zpotim :)

        0 0
        • Zerocool  

          tak vlhčím celkem dost, dá se říct, že je to úplně mokré, kontakty mám jak dětskou prdelku a stejně nic, zapne se až tak po 20 minutách činnosti, dnes ho posílam na reklamaci…

          0 0
    • Mamutko  

      Zdar.

      Chcem sa spýtať ostatných vlastníkov Polaru 725×, či sa nestretli s podobným problémom. Pri posledných tréningoch sa mi stáva pri prezeraní záznamu, že sa tam objavujú uletené rýchlosti. Napr. idem 30 km/h a v zázname sa mi objaví niekoľko abnormalít rýchlosti aj cez 50 km/h, ale hneď to padne naspäť na 30 takže záznam vyzerá potom 30, 50, 31 a opäť 30, za hodinku tréningu sa to vyskyne zo 5 krát. Baterku v hodinkách som menil v zime, v senzore takisto, skúšal som meniť magnet, polohu senzora a stále rovnako. Na konci minulej sezóny mi to určite nerobilo, mohla by to spôsobiť výmena batéria v hodinkách? Bolo to v official Polar centre.

      Dík.

      0 0
      • adco  

        Nejazdíš náhodou okolo vedenia vysokého napätia? Mne úlety rýchlosti sú na jednom konkrétnom mieste, kde cesta vedie súbežne veľmi blízko železničnej trate, tam záznam veľmi často uletí. Križovanie trate cez prejazd problém nerobí.

        0 0
    • ripal  

      mel jsem stejny problem, vymenil jsem baterii a pohoda

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.