Polar s725x a non-polar interface :)

18 nepřečtených
  • Imroman

Neviem, asi sa to tu uz riesilo,v tom pripade sorry :)  Rad by som si obstaral polar r725×, ktory prenasa svoje data do PC pomocou IrDA..na pocitaci ale IrDA nemam, musim si teda kupit ten origos polar USB stick co stoji cca 1000 a viac alebo postaci aj non-polar IrDA, ktory vyjde na cca 300 SK. Ma tu niekto s tym skusenosti, pripadne moze niekto doporucit konkretny typ s ktorym mu to slape? Diky

0 0
    • kankrlicek  

Určitě jsem o tom tady četl. Máš-li ntb, tak u něho IrDA funguje s polarem bez problémů, u PC to s nějakým výrobkem jde, s jiným ne. :)

0 0
    • indoorajn  

Funguje mi to i s tímhle http://www.softcom.cz/…-na-irda-11/?…

0 0
    • Pebe  

mám Polar CS400, na notebooku bez problému, dona na stolním PC mi funguje v pohodě s tímhle USB infra

0 0
      • Lukecz  

Tahle potvůrka mi nefungovala na žádném PC s čipsetem nForce, nakonec sem ho u nich musel vyměnit za jiný typ

0 0
    • Imroman  

Mam tiez NB ale bez infra…

0 0
    • Biker jak Pes  

Mám normální PC a Polar S725X a funguje mi to v pohodě s úplně obyčejným IrDa za pár korun. Nemám s tím nejmenší problémy … ;)

0 0
    • jecnak  

Hledej, je tu nekolik threadu na toto tema, vcetne odkazu do shopu na primo vyzkousene a s Polarem bezproblemove Irda.

0 0
    • Imroman  

A este by ma zaujimalo, ci je nejaky rozdiel medzi programom „Polar Precision Performance“ a „Polar pro trainer 5“. Su v nich nejake zasadne rozdiely? Diky

0 0
    • goood  

Potreboval bych poradit s infraportem pro Polar. Mam tenhle adapter do USB http://www.alza.cz/…0-d48136.htm ale nemuzu k nemu nikde sehnat driver pro Windows Vista 64b. Nevite nekdo jak to zprovoznit? Nebo aspon doporucte jinej infraport, kterej spolehlive funguje pod Vistama 64.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.