• rexa

    Zdravím vozíčkáře! Mám v hlavě myšlenku tohle léto vyjet s Croozrem a rodinou pojezdit něco za hranice. Zajímalo by mne to hlavně v Lavarone coby destinaci kde okolí oko potěší a zároveň by snad byla s vozíkem i rozumně sjízdná.

    Rád bych se proto zeptal jednak je-li tu nějaký znalec této oblasti a byl tak hodný a sdělil mi jestli je to rozmuný jet tam s vozíkem. A za druhé je-li tu taký nějaký tahoun vozíku, který by se připojil, neb ve dvou se to lépe táhne :) Termín nemám vymyšlený, je to zatím jen taková myšlenka.

    0 0
    • redhotrock  

      Ahoj, hádám asi správně, že hodláš jet tam autem a tam teprve jezdit s vozíkem..nebo hodláš jet už z Prahy s vozíkem??

      0 0
      • rexa  

        Jasan, tam jet autem (z Brna) a až tam jezdit s vozíkem. 800 km bych s dítětem ve vozíku asi nedal :)

        0 0
    • kryspin  

      v Lavarone je s vozikem jetelne prakticky vsechno. Vybavuju si jen dve trasy, ktere bych s tim jet moc nechtel. Jinak je tam fakt hodne cest z valky, tak ze neni problem tam cely tyden jezdit po okoli i se zaprahem.

      0 0
      • rexa  

        Jakej tam prosímtě převažuje povrch? Nějaká hrubá nebo jemnější šotolina? Máme sice na vozíku odpružení od Fialy, ale zas bych nerad celej den synka houpal ve vozíku ;) Ty cesty z valky maji asfalt nebo je to taky šotolina? Aut na nich předpokládám moc nepotkáš :) Díky!

        0 0
        • kryspin  

          auta tam nejsou vubec. povrch je prevazne sotolina, misty dost rozbita, ale nic co by fialovo odpruzeni pohodlne nepobralo. houpat se synek ale bude :-) asfalt je tam co se pamatuju jen na normalnich cestach, kde samozrejme auta potkas. pro predstavu co jsme jezdili my, mrkni sem http://foto.stulc.cz/index.php…. Vetsina tech slozitych veci se samozrejme da bud vynechat nebo objet. my jsme se snazili jet co nejvic prave mimo sotoliny a to se tak uplne nepovedlo..

          0 0
          • rexa  

            Prima, díky za info! Někde jsem stáhl mapu od Kompassu, kde jsou vyznačený i cyklotrasy/stez­ky. Zkouknuji a promyslím a zvážím, zda-li má cenu tam s tím vozíkem jet. Kdyžtak půjde prcek do krosničky a půjde se někam na výšlap. Mohl bych tě ještě poprosit jestli nemáš nějakej tip na ubytování dle otřepané fráze – pěkné a levné :) Dík

            P.S. Pěkný fotky, hned bych jel. A to Livigno vypadá super!

            0 0
            • kryspin  

              jojo, Livigno, to je uplne jina liga, tam bych si s vozikem neskrtnul. Co se ubytovani tyce, tak my jsme bydleli v campu, ale kluci meli nejaky dost pekny a levny apartman. Zkus se zeptat Twispa (je taky z BF).

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.