Kdo máte zkušenost s vozíkem CHARIOT?

10 nepřečtených
  • jaradal

    Máte někdo osobní zkušenost s vozíkem za kolo značky Chariot? Loni jsme měli půjčený na týdenní dovolenou jednomístný Croozer acelkem pohoda. Jedinou nevýhodu jsem viděl v tom, že vozík není odpružený už na hrubším asfaltu celkem drncá. Letos zvažuji koupi vozíku a proto mě zajímá, jak se chová chariot. Ten má odpružení a trochu jinou konstrukci, ale není možné ho půjčit (aspoň o tom nevím).

    Díky. Jarda

    0 0
    • jaradal  

      Že by tady nikdo nejezdil s vozíkem??? Nebo je Charriot taková finanční pecka že ho nikdo nemá?

      J.

      0 0
    • wochomurka  

      čau, máme Chariota cougar 2. Jsem z něho nadšenej. zpracování je super, má to kupu detailů a vychytávek, který ti zpříjemňujou život. zatím v tom tahám synka, ale přibude další. Výhoda je, že je komplet uzavřenej a ne jako croozer, kterej má po bocích ďoury a těma by synek akorát ztrácel autíčka. Pružení je tak super. Dá se nastavit nezávisle podle váhy, která je na kolečko. Funguje to bez problémů. cestovní rychlost je tak kolem 20–25, ale frčel sem s ním z kopce i skoro 50. Mám k němu ještě kočárkový kolečka, takže není problém cougara odpojit a dál pokračovat bez kola.

      0 0
    • Palos  

      Čau,pořídili jsem Cougar 1. Je to asi nej.co zde zatím na trhu mají cena cca. 20t. Vše funguje zatím v pohodě, ale trochu jsem nervozní s pohodlí dítěte, když to celé uzavřeš fólií(aby tam nelítal bordel) tak nevim, nevim v horku jesti teplota uvnitř vozíku se nezmění jak ve skleníku,
      takže zatim vyzkoušeno při ranních vyjížďkách. ve vedru bych s tím nejel. Ptal jsem se a blatníky ten prach asi nepoberou..

      0 0
      • Palos  

        jee překlep.. z pohodlí..

        0 0
      • wochomurka  

        Ve vedru se s ním jel ale po stezkách a neměl sem přehozenej ten igelit, jen síťku. jinak vlastně celý zadek je prodyšnej a daj se po bocích odklopit ty větračky.

        0 0
        • jaradal  

          Díky všem za příspěvky. Omlouvám se, že jsem tady to vlákno neuzavřel v okamžiku, kdy přestalo být aktuální. Koupili jsme Chariot Cougar1 loni v létě a k plné spokojenosti ho mi i naši kamarádi používáme (i když ne tak často jak jsme plánovali – druhé těhotenství atd.)

          J.

          0 0
          • wochomurka  

            třeba to pomůže dalším potencionálním nerozhodnutým kupcům a bude nás víc :)

            0 0
        • Palos  

          Joo, tak bez igelitu bych tomu i věřil, ale malou, když se vezla jenom se síťkou tak byla na obličeji dost upracovaná..

          0 0
          • jaradal  

            No máme velmi dobrou zkušenost s tím, když na originál síťku dáš ještě jemnou černou silonovou látku „hedvábí“. Je přes to vidět ven, ale pochytá to skoro všechen prach. Nebál bych se ani toho igelitu, protože Chariot je za zády celý síťovaný a proto velmi dobře větrá např. oproti Croozeru.

            J.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.