• Pavlos

    Takze by me zajimalo jak je to s tim norenim do zdvihu a citlivosti.

    Jezdil jsem reigna 05? takze by me zajimalo jestli uz tyhle problemy odstranili protoze uvazuju ze bych prodal enduro a sel z5 do reigna (trance x) …

    0 0
    • warzone  

      som nevedel ze 2005 model mal take problemy…Jazdim 2007 a v poho,nic take som nezaznamenal…

      0 0
      • MlokCZ  

        To bude spíš tím, že tobě ten průběh sedne a jemu ne. Podle mě tam žádná velká změna průběhu nebyla.

        A někomu na drsnější použití je progresivita Reignu prostě malá a uvádí to jako problém. Jenže někomu to naopak vyhovuje, hlavně těm, co k Reignu přistupují jako ke kolo na drsnější XC a ne na pořádné Enduro.

        Takže se nedá říci, že by u Giantu měli s tím něco dělat, tím sice některým uživatelům vyhoví, ale zase jiné naštvou. A zvlášť když se postupně stále zvyšují zdvihy obecně a Reign se tedy posouvá více a více směrem k XC, tak ten méně progresivní průběh je tam podle mě čím dál víc ok a žádaný.

        0 0
        • MlokCZ  

          A ta citlivost s tím také souvisí. Pokud někdo potřebuje větší progresivitu, musí Reigna přefukovat a tím přijde i o citlivost. Pro takové ale Reigne prostě není.

          0 0
        • cat  

          Nemuzu jinak, napsals jednu velkou pravdu. Ja jezdim 07 a linearita mi vadi, po 1 sezone uz prestavam mit vycitky, ze kolu ublizuju dorazama, takze se na to da z casti zvyknout.

          0 0
          • pitos  

            proto bych právě toho reigna nechtěl(a nový se mi stejně vůbec nelíbí),sice mám jen trance ale při mém ježdění chodím na dorazy často i když se tomu snažím alespoň částečně bránit technikou jízdy ale přesto…už to ale neřeším a prostě jezdím,skáču a ať si na ten doraz chodí,stejně si pořídím něco více odpovídajícího mě:) Jinak je trance perfektní,má super rám,se 130mm ve předu výbornou geo.,krátký posed…jen mi chybí zdvih.

            0 0
            • cat  

              Jap, na kratkej posed u reigna sem si nejen zvykl, ale ted uz bych nechtel jinak i na delsi trasy- i kdyz pro me na 182 cm je Mko taktak(kdysi sem jezdil i 14").
              Krom prubehu stavby zadny vytky, 150 akorat(i kdyz 160 bych zkousl). Novej reign je cistej AM stroj, uz se nehodi na nem prasit:) Taky bych ho nekoupil.

              0 0
              • warzone  

                „…i kdyz pro me na 182 cm je Mko taktak…“ ufff som myslel,ze uz mne je to Mko len tak-tak(mam 179cm) Ale je fakt,ze novy Reign je viac do AM

                0 0
    • pitos  

      pročpak chceš měnit enduro za reigna?…to mě zajímá:)

      0 0
      • Pavlos  

        protoze enduro je uz moc enduro a ja ho proste nevyuziju

        reigna sem mel tak vim co od nej cekat ja zase tak moc neskacu takze by se to mohlo vstrebat navic uvazuju nad timhle shampoo ramem www.progresscycle.cz/detail.asp?… takze by ta linearita mohla jit trosku poresit ikdyz mi pripada ze dhx air je linearnejsi nez float prave diky expanzce:)

        no uvidime jak to dopadne

        0 0
        • pitos  

          moc enduro?zdvihy tam jsou přece stejné,geometrie se mi taky nezdá že by byla moc odlišná…už mě napadá jedině váha ale to podle mě by sis také moc nepolepšil. asi mi něco uniká ale tuto výměnu moc nechápu,leda že bys to vyměnil za trance X. jinak je to samozřejmě tvá věc a když cítíš že ti bude více vyhovovat giant tak klidně do toho:)

          0 0
          • Pavlos  

            no trance x byl taky v planu ale zase davat tam pika?

            jde spis o to jak kolo jede akceleruje a tak na reignovi sem dal 80km a byl sem zboreny ted si dam 50 a jsem na tom hur:/

            0 0
            • pitos  

              akcelerace bude záviset na osazení biku a hlavně plášťů. kolik ti váží zhruba to enduro náhodou nevíš?

              jak jsem se na tom tvém kole projížděl tam se mi to nějak hrozné,třeba oproti mému kolu nezdálo,spíše jsem se na tom cítil jako více na XCkole protože já mám výše předek a váha bude podle mě podobná. Já ti nevím,nebude to fyzičkou;)

              a na toho trance X bych osobně klidně pika dal,sám jsem nad ním uvažoval,sice jsem nakonec zvolil RVL ale teď vím že by to problém nebyl.

              0 0
              • Pavlos  

                zeby to bylo tak moc fyzickou? treba jo:)

                no kazdopadne mi tyhle kola prijdou vic jezdivejsi a ja stejne enduro nevyuziju na max:)

                treba nakonec skoncim u trance x

                kolik vazi to vazne netusim ale vim ze jak jsem si pujcil stumpjumpera comp 07 testovaciho tak to byl velikansky rozdil ta vaha tam byla znat

                0 0
            • Andrzej  

              pika na trance x bych se vubec nebal

              0 0
    • cat  

      To vypada na chrtovateni, sem myslel ze se ti do kopce moc jezdit nechce:)

      0 0
    • cat  

      Od boku bych typl, ze bude prubeh stejny, ale podstatna zmena je moznost tlumaku s expanzkou, vlezlo by to do penez, ale aspon mas moznost zmeny.

      0 0
      • cat  

        este doplnim-ne zas tak od boku, dva dny po sobe sem ho projel na sportlifu.

        0 0
    • Pavlos  

      takze jsem rozhodnut enduro jde definitivne do sveta

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.