• jama

Ahoj, prosím, kdo máte zkušenosti s rámem Merida road magnesium 909. Děkuji. http://www.cyklobazar.cz/…gnesium-909/ špatně sháním rám ve vhodných rozměrech a tento je rozměrově pro mně ideální…

0 0
    • kubad  

Magnesiové Meridy praskaly o stošest, nevím jestli je tohle ten praskací, nebo už upravený model kde by to mělo být lepší, osobně bych se tomuhle vyhl obloukem

0 0
      • jama  

Vida. A jsou nějaká konkrétní kritická místa, kde se praskliny objevovaly? Mám to už jen na rekreační jízdu, ale u jetého rámu nevím, co má za sebou…

0 0
        • kubad  

pokud si dobře pamatuju tak u sedlovky,

0 0
        • KAPLIS  

Taky zadní stavba u středu. Ve své době, když byly v záruce, tak si hodně lidí pochvalo, že mají co půl roku nový rám. Reklamace byly bez problémů, ale praskalo to snad všem co ji měli.

0 0
        • Vilém  

Nevim jak silnicni, ale horske jim praskaly u sedlovky. Dovozce do ramu vlepoval vlozky do sedlove trubky a pouzivala se tensi sedlovka.

0 0
    • Orfi  

Kamos mel sice bajka ale vydrzel mu rok a prasknul kolem sedlovky nahore jak se napojuje zadni stavba.

0 0
    • roud  

Merida sice bude příští rok v módě ale týhle bych se vyhnul hóóóóódně velkym obloukem :O(

0 0
      • jama  

Díky za opovědi. Praskání je tedy specifické i pro silničky, nebo se týká jen biků?

0 0
        • kubad  

je to problém magnesiových Merid všeobecně

0 0
          • jama  

Díky, asi jste mi ušetřili mnoho starostí, budu holt hledat dál…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.