Poradte trasu z Bilovic do Jedovnic

6 nepřečtených
  • ody

    Zdravim vsechny Brnaky a bikery z okoli. Potreboval bych poradit trasu z Bilovic nebo jine vlakove zastavky pred Brnem smer Jedovnice. Z Jedovnic dal uz to znam, ale smer Brno je pro me zatim neprobadany. Jezdi nas takova tlupa asi 10 lidi a chce to zmenu. Rozhodli jsme se probadat sirsi okoli, tak pokud mate tip na vyjizdku, co nejvic terenu a nejaky zajimavy trailik, ktery by jsme nemeli minout, tak piste.

    0 0
    • Krutor  

      Za prvé trochu nerozumím – chceš trasu z Bílovic do Jedovnic, ale píšeš, že „směr brno je zatím neprobádaný“… Za druhé – má to být podovější nebo náročnější?

      0 0
      • ody  

        Myslim samozrejme smer mezi Jedovnicemi a Brnem. Tam to moc neznam. No a trasa muze byt klidne narocnejsi. Jezdi s nama sice i zensky, ale ty jsou zvykly.

        0 0
    • mastihuba  

      z bílovic po červené směr křtiny a po zelené přes rudice do jedovnic

      0 0
    • RUR  

      To co radí mastihuba je fajn, doporučuji si koupit mapu. Mezi Bílovicemi a jedovnicemi se dá cajdat týden:))) Pro sřelce po zelené do Útěchova, po modré přes Adamov k Býčí skále( projíždí se tam jeskyní, nice:), po žluté do Babic, po červené do Křtin a od tam třeba po žluté do Jedovnic. To je docela férová cesta, hlavně od Býčí skály do Babic:))). Taky by to šlo přes Vranov a kolem Nového hradu po červené do Rudic( tam ale nutno asi počítat sem tam s tlačenkou)

      0 0
      • ody  

        Diky za odpovedi. Mapu mam a proto me bylo jasny, ze dat vyjizdku bez doporuceni, by mohlo znamenat zklamani. Tech moznosti tam je opravdu minimalne na tyden. Vyzkousim ty trasy co doporucujete a ozvu se.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.