poradte pls trasu na pohodu bike u prahy tak 25 az 50km

7 nepřečtených
  • ALEX007

    bydlim na jižaku, a hrozne me stve projizdet barandakem nebo primestskymi chalupami dvacet km nez se dostanu mezi lidi

    jsem o vikendu bez auta..du spat ve ctyri tak kolem jedenacte az poledne bych vyrazil..

    umite prosim nekdo poradit, kam se da dostat metrem plus vlakem, dohromady tak max hod hod a ctvrt, na vychozi bod nejake dobre trasy? samo kdo se prida budu jen rad…

    tj cca hodka vlakem nekam, a odsud tech max padesat v jakemsi kruhu..nebo zpatek j jinemu bodu na zeleznici, ktery uz muze byt i dal..kdyz se vracim tak neva kdyz jedu dyl

    diky

    chci jet kdyz je nejtepleji, ma byt kosa rano a behem odbeda taky namisto vcerejsich az trinac stupnu spis devet.

    diky

    0 0
    • kandik psi zub  

      nevim jakej jizak, nicmene napr. dopravit se na vlak na benesov ( tj. hostivar, uhrineves a spol.)vystup v Ricanech a pojezdeni naucnych stezkach Ricansko, Cesta Kocoura Mikese, Mnichovice, Hlaska u Sazavy a Podel Sazavy ( nejak zkombinovat, moznosti x ) vlakem navrat z Rican, Mnichovic, Mirosovic, Cercan atd.atd.

      0 0
      • ALEX007  

        diky…jizak je jizni mesto, south city, panelova houst nedaleko hostivarske prehrady. do tech rican by asi clovek mel umet dojet i kolem…akorat, jsou tu ta silena predmesti s domeckama.

        ale dik.

        0 0
    • krokus  

      Přesně jak píše Kandik, nejlepší je dojet vlakem do Říčan nebo ještě o kus dál. Dřív jsem bydlel ve Strašnicích, k nádraží Strašnice jsem to měl 5 minut. Teď bydlím v Bohnicích a ta možnost dojet jednoduše vlakem do Posázaví mi citelně chybí.

      0 0
      • ALEX007  

        jasne..zkusim­..vidim tam jakesi voderadske buciny tam nekdo jel. tak uz jen zvednout zadnici a jet. nj. sel jsem spat ve ctyri to zase nic moc…ale zas tolik jsem nechlastal. zkusim pockat nez prestanum mit takovej pocit ze mam zaludek na vode a blil bych, a pojedu. diky za tipy.

        0 0
    • Fuglsang  

      „du spat ve ctyri tak kolem jedenacte az poledne bych vyrazil“ bud nepotrebujes spanek nebo jedes na lacno ne :)? Ja kdyz du spat ve ctyri tak se okolo ty 11–12 probudim ale nez se najim, pripravim a zase najim tak vyjizdim kolem treti, konkretne dneska vyjezd 15:20 navrat 17:55 krasna vyjizdka prakticky cela pri zapadu slunce :)

      0 0
    • ALEX007  

      diky za rady. chtel jsem najit jakési Bučiny, nakonec jsem se projel od olivovy lečebny smerem na tehov, a supr

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce