• Riekt

    Zdravim vsechny bikery a bikerky. Potrebuju poradit s výběrem novýho kola od vás zkušenějších.Na mym současnym kole se už nedá jezdit( Diminator – 15 kg- altus – alivko !!! )
    Sháním závodní MTB kolo, max do 37 000 kč na orientační závody a maratony, dobry jak do terenu i na silnici. Rozhodne ne full, nechci ani kotoučovky a nemusí být karbonovej rám. Zaujal mě RAvo RACING TEAM za 34 990, a jsem uz temer rozhodnutej koupit si ho. Co na něj říkáte popř. poradili byste mi nějaký jiný kolo. Nebo máte s ním někdo zkušenosti? Za radu vam budu moc vdecnej a predem diky…

    Anketa: Je RAVO RACING TEAM dobra koupe?

    ANO
    0x
    0%
    NE
    0x
    0%
    0 0
    • Hejdik  

      To Ravo se mi taky líbí,ale jestli chceš vědět,s čím mám já zkušenost,tak je to Maxbike-letošní modely s rámem 77MB.Jsem velice spokojenej. Za ty prachy od nich máš o něco lepší výbavu. Mrkni na model Karakorum komplet XT+Reba Race. www.maxbike.cz/mtb_01.htm V podstatě je to stejná kategorie,jako to ravo. Taky bych asi šel do 100mm vidlice.Pokud to chceš mít i na orienťáky,kde nevíš co tě tam čeká. Neudělej stejnou blbost s 80" vidlicí,jako já. Mám rád svižnější jízdu ,tak jsem myslel že 80"bude v poho a za 3 měsíce už jsem sháněl 100".

      0 0
      • delfyn  

        tak pro tebe Zaskar Expert dá se na netu objevit za cca 23 000kč jinak v týhle ceně by jsi mohl udělat i nějaký RB v docela slušný výbavě, nebo marina:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.