• Raziel

    Ahoj všem,

    vybírám nové kolo, rozpočet mám zatím 8,5k. Mám 187cm a 95kg. Ročně najedu kolem 1000km. V zimě bych rád zkusil jet někam na hory po běžkařský stezce, loni pár kamarádů bylo, já neměl na čem (priorita to ale není). Prohledal jsem prvních cca 21 stránek na tomto fóru a hodně doporučujete nechat si složit například toto kolo:

    http://www.bike-forum.cz/…l-36674.html

    opravdu nemá smysl kupovat něco levnějšího jako jsou tyto kola?:

    http://cykl.cz/…2-xc-ht26man?…

    http://cykl.cz/…2-xc-ht29man?…

    http://cykl.cz/…2-xc-ht26man?…

    http://cykl.cz/…2-xc-ht26man?…

    http://cykl.cz/…2-xc-ht29man?…

    Velikost předpokládám vzheledem k mé výčce 21", 23" je už moc? Měl bych si i připlatit na 29" nebo mi bude stačit běžná velikost 26" kol?

    0 0
    • Labusch  

      Proč si nevytvořil hlasování, ted už si tu 1001 kdo chce poradit s koupí kola, tak nikoho už nebaví odpovídat na stejné otázky porád dokola.

      Vyprdni se na 29 a vem 26. Neptej se proč, pokud tě to opravdu zajíma hledej v historii.

      Chceš pohodlný kolo, vem 21vel. pokud scheš bejt Speedy Gonzales tak 20. Pokud chceš kupovat kolo na netu tak jen se zajímavou slevou ale rozhodně jepší koupit v kamenáku kterej máš za rohem a můžeš jít reklamovat či servisovat 1–2× zdarma! Za mě GT nebo MONGOOSE.

      0 0
    • Azmir  

      skládat

      0 0
    • ravo  

      S tou 29 to máš těžký. Mám na stole Velo č. 2/2002 a na titulní straně je velký nadpis 29" DOBÝVÁ BIKOVÝ SVĚT. No a máme o 10 let víc a stále není jasno a asi nikdy nebude :-)

      S tvým rozpočtem to bude těžké. Vidle bych se nebál, s tím co a kolik najezdíš ti vydrží i to co je na tebou vybraných kolech a časem to bude chtít upgrade.

      Srovnávat komponenty je zavádějící, spíš srovnávej zkušenosti, takže čti co se dá. Jo a taky bych šel do GT nebo Mongoose.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.