• elis

    Chci si koupit nové běžky. Takovou střední třídu do stopy. Celkem mě zaujali lyže Sporten Bohemia classic.Nikde na ně nemohu najít žádnou recenzi.Pokud někdo z vás má tyto lyže, poprosil bych o posudek. A ještě jakou délku při váze 80 kg. Děkuji.

    0 0
    • biker007  

      sem ted stal pred stejnou volbou. nakonec sem vybral fischer SC classic ,cena 2790. co mam moznost pozorovat, tak pri stejnem namazani jedou moje fischery proti sportenum nesrovnatelne lip:) mam ted 82kg:(, a mam 197cm.

      0 0
    • MITY  

      MADSHUS XC TRAIL PRO můžu jen chválit…jsou sice měkčí, ale mě to vyhovuje

      0 0
    • Maadaf  

      Co se tyce Sportenu, tak bych sahl nekam do zahranici, treba Zynex od Rossignolu nebo Pro Clasic od Atomicu. Lyze si kazdopadne nech promerit, v tyhle kategorii je to nezbytny. Co se tyce Bohemek, videl jsem kratky extra tvrdy stejne jako dluhy hodne mekky.

      0 0
    • vladaza  

      já mám sporteny úplně z jiného soudku – forestery s hranama a myslím, že za svoje peníze jsem dostal kvalitní zboží, sporten není na trhu žádnej nováček a vyrábí i pro jiné značky, není důvod se bohemek bát / před 89 rokem to byly naprosto kultovní běžky, teĎ je tu značek mnohem víc, ovšem některé mají nejširší nabídku akorát v katalogu – to pro sporten neplatí, ostaně i případnou reklamaci člověk snáz řeší v u tuzemského výrobce, ne?/

      0 0
    • skier  

      Mám Sporten Sprint classic.Pokud budeš jezdit ve vyfrézované stopě tak Bohemky jsou good,ale pokud je stopa horší,tak jsou vhodnější Sprinty a ve vyfrézované stopě taky poletíš:-)

      0 0
      • Maadaf  

        Ja bych to se Sprintama tak ruzove nevidel, je to obycejna turisticka lyze, Vega Ti za mensi peniz poskytne stejny svezeni. A Bohemka? Za ty penize se da koupit lepsi lyze. Jo stary Artisky Bohemia, to byvala lyze. Kez by neco podobnyho byl Sporten schopnej udelat dneska.

        0 0
        • elis  

          já jsem měl staré Artisky,byly super,díval jsem se i po těch Rossignol Zynex – ty by se dali koupit i lacněji než Bohemie, ale asi nejvíc mě oslovily Atomic classic Pro,ale ty už jsou dražší.

          0 0
          • Rolei  

            Minuloroční model Atomic pro classic jdou pořád koupit v drapa, giga sportu a pod. za 2500–3000,–

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.