• heyjoe84

    Ahoj,

    po letech XC ježdění, i hobby závodění, bych se rád na kole pustil do něčeho nového, a to ježdění na trailech, skákání, atd. Jsem z Brna a rád bych chodil jezdit na Netroufalky a do Zamilcu, k tomu jezdit samozřejmě i někam pryč. Taky bych si rád občas zajezdil v pumptracku, nebo na bikrosové dráze. Jednak mě to baví (lehce jsem zkoušel na XC), a taky to je určitě hodně dobré na naučení techniky.

    Můj dotaz se týká hlavně výběru vhodného kola. Hodně už jsem hledal na internetu, ale nejsem si jistý, jaké kolo by bylo vhodné, a jestli je vůbec popisované použití možné rozumně jedním kolem pokrýt. Dva tipy bych přesto měl. Postavit kolo na rámu Dartmoor Hornet (podobných rámů je víc, ale u tohoto se mi líbí cena, za jakou se dá pořídit) http://dartmoor-bikes.com/…rames/hornet a nebo nějaké 4× kolo, klidně opět Dartmoor http://dartmoor-bikes.com/…es/hornet-4x , ale určitě se bude dát pořídit i nějaké kompletní kolo.

    Za tipy a rady budu vděčný.

    PS: Poradí někdo, jak je to v Brně s bikrosovými dráhami v Lískovci a u Avionu? Je možné si tam jít někdy volně zajezdit? A je to případně možné i s jiným kolem, než s BMX, aby mě odtud nehnali pryč?

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.