• police

    Nemáte někdo zkušenost s MTB po Chorvatském ostrově Korčula? Koukal jsem na mapy a našel jsem jen pár značených po asfaltu/makadanu. Za nějaký tip kam vyrazit bych byl vděčný. V září pak hodím nějaký osobní zkušenosti.

    0 0
    • wego1991  

      Byl sem tam 2× na kole, vždy s geotourem, který si mapoval všechny okolní ostrovy (Hvar, Brač, Mljet, Lastovo atd) a polostrov Pelješac sám a na základě toho pak vydali svoje mapy na MTB. Jako účastník jsem dostal vždy na každý den mapu na jedné nebo dvou A4 a popsané všechny možnosti daného ostrova (fakt dobře zpracované – rozlišení všech cest od asfaltu, hrubší asfalt, polnalcky, makadam, kozí stezka – ty ale vzhledem k tomu že jedeš v září moc nedoporučuji – vše zarostlé a hrozí časté defekty) včetně tipů na občerstvení, malá vinařství, výrobce pršutu, oliv apod.

      http://www.geotour.cz/nase-mapy/ mapy mají tady. Případně až budu někdy u PC tak můžu nad mapama zalovit v paměti co a jak jsme jeli, takhle z hlavy se mi ty ostrovy pletou.

      0 0
      • police  

        Díky za tip. Škoda že se člověk nedostane k těm offline mapám do mobilu. Nechápu, že je nejde zakoupit a jsou k dispozici jen účastníkům jejich zájezdů. myslím, že by na tom mohli i něco vydělat.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.