merida TFS 800-D nebo TFS 900-D ?

9 nepřečtených
  • divokan

Vážení spolupisatelé a čtenáři ,

řeším minidilema jestli ten či onen model , právě proto , že dle prodavače jsou u levnějšího 800-D pro něj lepší brzdy shimano a ucelenější výbava . já tomu moc nerozumím , ale líbí se blockování vidlice u levnějšího modelu přímo z řidítek. jinak řečeno , v čem je 900-D lepší , aby se ji vyplatilo koupit ?

děkuji všem za odpověď

0 0
    • Fak  

Je dobre sem taky hodit odkazy na ty kola:

www.merida-bike.cz/…ts-tfs-800-d www.merida-bike.cz/…ts-tfs-900-d

Osobne nejspis koupit tu 800, na te 900 nevidim zas nic lepsiho (brzdy nevim, nemam zkusenosti, ale na obou modelech dle mne srovnatelne. Jaka je ta vidlice Manitou Relic Super kterou ma ta 900 nevim, ale u 800 je Reba a ta tady ma hodne dobrou povest). Hmotnost je u obou modelu uvadena stejna, takze ja volim tu 800D. (Puvodne jsem chtel 700D, ale Reba je Reba, navic je to cele na LX, coz se mi za priplatek 4000 oproti te 700D myslim vyplati). Tot vse :)

0 0
    • Dave24  

Taky jsem se rozhodoval mezi těmito modely a vybral jsem si 900D kvůli vidlici, Relic je snad o něco lepší a i ostatní komponenty jsou na tom o trochu lépe směrem k XT. Hydrauliky Avid jsou určitě srovnatelné s LX od Shitmana. No a konečně ten nejdůležitější důvod : antracit je hezčí než červená :-)

0 0
    • m4rkus  

Ahoj. Dívám se po novém kole do 18000Kč a zaujala mě tahle MERIDA 800-D černá Líbí se mi hlavně Epicon, SLX a XT.

Máte jí někdo? Zajímalo by mě, jaký má lak(mat, lesk), protože co jsem tu četl, na matu jdou vidět mastné fleky atd.

Pokud se najde něco výhodnějšího za danou cenu, dejte nevrh. Díky

0 0
      • Azmir  

Za tu cenu super kup na lak nekoukej, protože projedeš bahnem a v tu chvíli ti bude čmouha na laku úplně ukradená. Co se týče téhle cenové kategorie tak toho už moc není tak neváhej a ber dokud jsou velikosti :)

0 0
      • Chrchla  

xD jestli na tom kole chceš jezdit tak se na mastné fleky vykašli xD

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Jen do konce října na mtbiker.cz